Hilton Royal Parc Soestduinen gaat verbouwen!

Hilton Royal Parc Soestduinen en eigenaar Netjes Beheer B.V.
hebben samenwerking voor 10 jaar verlengd!

 

SOEST, 16 juli – Hilton en Netjes Beheer B.V. hebben hun samenwerkingsovereenkomst voor het management van Hilton Royal Parc Soestduinen met 10 jaar verlengd. Daarnaast maken Hilton en Netjes Beheer bekend dat eind augustus 2018 de verbouwing start van Hilton Royal Parc Soestduinen. De renovatie van het hotel zal worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Netjes in samenwerking met Interior Consult. Naar verwachting zal de verbouwing eind 2019 worden afgerond, en gaat het hotel verder als DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen.

 

v.l.n.r. Milan Arandelovic, Area General Manager Hilton Benelux,
Wilma Schoonderbeek-Netjes, Directeur Netjes Beheer B.V.

Samenwerking
Na een jarenlange en vertrouwde samenwerking is de overeenkomst tussen Hilton en Netjes Beheer verlengd met 10 jaar. “Het hotel is gelegen op een prachtige locatie in de Soesterduinen in het midden van Nederland. Aangrenzend aan het hotel bevindt zich tevens uitdagende PAR 3 golfbaan. De professionele managementorganisatie van Hilton staat garant voor een unieke “guest experience” voor zowel de zakelijke als de leisure gasten”, aldus Wilma Schoonderbeek-Netjes, directeur Netjes Beheer B.V.               

                             
 

 

Verbouwing
Eind augustus start de verbouwing in Hilton Royal Parc Soestduinen, het hotel zal in drie fases worden verbouwd en zal tijdens de renovatie volledig operationeel blijven met de garantie dat de gasten dezelfde service, comfort en kwaliteit als altijd ontvangen. Alle 113 kamers zullen worden gerenoveerd, inclusief de badkamers. Daarnaast zullen de 21 vergaderzalen, het restaurant en de bar worden verbouwd.

 

Foto’s: Hilton Royal Parc Soestduinen; digitale impressie van de nieuwe hotelbar.

General Manager Frederieke Boomsma zegt daarover, “Samen met het team kijk ik enorm uit naar de vernieuwingen die straks zichtbaar zullen zijn. Het interieur design zal straks heel goed passen bij de mooie bos- en duinrijke omgeving van het hotel. Dat is bijvoorbeeld zichtbaar in de hotelkamers, waar met warme aardetinten wordt gewerkt en de prachtige natuurlijke materialen die worden gebruikt in de bar. De verbouwingsplannen zijn een aanvulling op de warme persoonlijke service die het team nu al biedt.” Naar verwachting zal de verbouwing volgend jaar na de zomer worden afgerond.

Foto’s: Hilton Royal Parc Soestduinen; impressie van de nieuwe hotelkamers.
Fotograaf: Bete Photography.

Rebranding
Na de verbouwing zal het Hilton-hotel verder gaan als een DoubleTree by Hilton-hotel. Dit full service hotelmerk bestaat sinds 2007 in Europa en was er nog niet toen Hilton het management van het hotel overnam in 2002. “Elk merk binnen de Hilton-groep heeft zijn eigen waarden en bij dit merk staat de warme en persoonlijke service voorop. Er is veel aandacht voor de kleine dingen en het creëren van gedenkwaardige momenten.  Tijdens het inchecken zullen de gasten welkom geheten worden met het beroemde warme chocoladekoekje en deze ontspannen, vriendelijke service wordt gedurende het hele verblijf niets minder”, aldus Milan Arandelovic, Area General Manager Benelux. “De verbouwing is het uitgesproken moment om de overstap te maken naar dit merk dat een nog betere fit is voor het hotel en het team.”

---

Over Hilton Royal Parc Soestduinen
Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de serene bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving range, en op slechts 10 tot 20 minuten rijden van Amersfoort en Utrecht. Alle kamers beschikken over kamerhoge ramen en een eigen balkon. Met 21 multifunctionele vergaderzalen is Hilton Royal Parc Soestduinen dé locatie voor een vergadering, automotive evenement, meerdaags congres of training. De zalen hebben allen natuurlijk daglicht en bieden plek voor evenementen tot 500 personen. Het hotel biedt het Endless Possibilities concept; teambuildingactiviteiten zowel binnen als buiten, vóór, tijdens of na een evenement! Het hotel beschikt ook over een Health Club met een binnenzwembad, fitnessfaciliteiten, Turks stoombad en Finse sauna. Gasten kunnen tijdens een verblijf in de Health Club een massage, schoonheidsbehandeling, personal training of bootcamp sessie boeken. Het hotel biedt fietsverhuur en er zijn wandel- en joggingpaden door de bossen en de duinen. Voor meer informatie: http://www.hiltonhotels.com/nl_NL/nederland/hilton-royal-parc-soestduinen/

Over DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton heeft een snelgroeiend, wereldwijd portfolio met meer dan 527 luxe hotels en bijna 125.000 kamers verdeeld over zes continenten. DoubleTree by Hilton is trots op de kleine details die een grote impact hebben, van het ontvangen van gasten met het kenmerkende, warme DoubleTree Cookie tot het bijdragen van steun aan de gemeenschappen om hen heen. De hotels van DoubleTree by Hilton bieden moderne accommodatie en full-service faciliteiten, waaronder restaurants en lounges, roomservice, health clubs, zakencentra en vergader- en congresruimten. Meer informatie over het laatste nieuws: www.news.doubletree.com.

Over Hilton Hotels & Resorts 
Al bijna een eeuw verwelkomt Hilton Hotels & Resorts met trots haar wereldreizigers. Met 575 hotels verspreid over 6 continenten, biedt Hilton Hotels & Resorts de basis voor onvergetelijke vakantie ervaringen en waardeert elke gast die binnen komt gelopen. Als het vlaggenschipmerk van Hilton, Hilton Hotels & Resorts blijft de standaard zetten voor gastvrijheid, door continue nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen om aan de veranderen behoeften van de gast te voldoen. Meer informatie over het laatste nieuws: www.news.hilton.com.

Over Hilton  
Hilton is een wereldwijd toonaangevend hotelbedrijf met een portfolio van 14 merken van wereldklasse die gezamenlijk meer dan 5.300 locaties omvatten met meer dan 863.000 kamers in 106 landen en gebiedsdelen. Hilton is toegewijd aan haar missie om ’s werelds meest gastvrije hotelbedrijf te zijn door uitzonderlijke ervaringen te bieden in elk hotel, aan elke gast, telkens opnieuw. De veertien merken omvatten: Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio – A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Daarnaast biedt het bedrijf het bekroonde klantloyaliteitsprogramma Hilton Honors aan. Hilton Honors leden die rechtstreeks reserveren via aanbevolen Hiltonboekingskanalen kunnen gebruikmaken van veel voordelen, inclusief standaard gratis Wi-Fi; een flexibele betalingsregeling die een combinatiekeuze biedt voor gebruik van punten en een exclusieve kortingsregeling die nergens anders ter wereld wordt aangeboden.

Over Netjes Beheer B.V.   
Netjes Beheer is een familiebedrijf dat sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw actief is op het gebied van vastgoed, horeca, bouw en ontwikkeling. Op het gebied van leisure omvatten de activiteiten van Netjes Beheer onder meer het beheer en exploitatie van een golfbaan, tennispark, bowlingcentrum, restaurant en twee hotels. Recent verwierf Netjes Beheer landelijk bekendheid met de realisatie van het Nationaal Tenniscentrum op Sportpark De Kegel in Amstelveen voor de KNLTB.