Culinair vergaderen in Woerden

Laat u verwennen tijdens de vergadering!

Tijdens het vergaderen is het van belang om geconcentreerd en effectief te werk te gaan. Dit lukt alleen wanneer er pauzes worden ingepland. Maar denk maar niet dat u zelf uw boterhammetje hoeft te smeren! Onderstaande locaties weten precies wat lekker eten inhoudt en staan voor u klaar om een culinaire versnapering op tafel te zetten!

Kasteel Woerden
Na een lange tijd vergaderen is het prettig om even met elkaar te kunnen ontspannen onder het genot van een smaakvolle lunch, borrel of diner. Kasteel Woerden verzorgt heerlijke versnaperingen van een lekkere bitterbal tot exclusieve hapjes. Van alles is mogelijk en Kasteel Woerden adviseert u graag dus schroom niet om even contact met hen op te nemen!

De HALL
Zonder ontbijt de deur uit gegaan of na de vergadering nog geen zin om zonder een lekker hapje naar huis te gaan? De HALL verzorgt vele mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken, zoals een uitgebreid ontbijt, snelle lunch of een aangeklede borrel. Mocht de vergadering uitlopen dan serveren zij zelfs een overwerkmaaltijd, dinerbuffet of gewoon een lekkere soep met een boterham! Bent u al op een locatie, maar wilt u graag catering dan staat De HALL alsnog voor u klaar! Zo is het mogelijk om een BBQ door hen te laten verzorgen. Goed vlees, huisgemaakte marinades en lekker brood met diverse smeersels en dips! Wat wilt u nog meer? Een dieet of allergie zegt u? Geef het van tevoren aan en de HALL zorgt ervoor dat u gewoon mee kunt genieten!

Napkins
In de boardroom van Napkins kunt u met een capaciteit tot 12 man vergaderen. Deze ruimte is bijvoorbeeld perfect voor kleinere meetings, directievergaderingen en brainstormsessies. Napkins verhuurt de ruimtes tegen een prijs per persoon per uur. In dit arrangement zit koffie, thee, tafelwater en fruit inbegrepen. Bij vergaderingen van 6 uur of meer kunt u ook genieten van een lunch. Dit arrangement kunt u verder uitbreiden met lekkere brownies, soep, smoothies en aan het eind van de dag een vergaderdiner van een, twee of driegangen!

De Hofclub Werken & Vergaderen 
In de Hofclub heeft u de vrijheid om u te richten op uw core business, terwijl u gebruik maakt van alle faciliteiten die de Hofclub biedt. Bovendien is er een lounge café, het sociale hart van de Hofclub Werken & Vergaderen, waar u kunt netwerken met andere gebruikers van de Hofclub, gezamenlijk kunt lunchen én uw gasten representatief kunt ontvangen. De Hofclub werkt samen met een cateraar die de meest culinaire hapjes verzorgd. 

Best Western City Hotel Woerden
Het Best Western City Hotel, ideaal voor een meerdaagse meeting. Effectief vergaderingen inplannen in een paar dagen? Vergader bij het Best Western City Hotel en blijf op dezelfde locatie heerlijk overnachten. Natuurlijk kunnen zij heerlijke lunches en diners serveren in het restaurant. U kunt al een vergaderarrangement reserveren vanaf 4 uur tot 24 uur! Bij een vergaderarrangement vanaf 4 uur wordt u voorzien van onbeperkt koffie, thee en mineraalwater. U hoeft natuurlijk niet op een potlood(houtje) te bijten, want u krijgt hierbij een lekker koekje, snoepje en mints! Rond het middaguur wordt u tevens voorzien van een uitgebreid lunchbuffet en een gezonde middagsnack. 

Plein 7
Of u nu een vergadering, brainstorm, teambuilding, training of congres organiseert. Bij Plein 7 kunt u in vier unieke ruimten terecht waarbij er ruimte is voor nul tot driehonderd personen. Ideaal is dan ook de combinatie met het Grand Café; de professionele keukenbrigade verzorgt met verse, biologische en streekproducten geheel naar wens de lunch en tussendoortjes tijdens uw meeting. Tijdens of na uw meeting heerlijk dineren of gezellig borrelen; ook dit is mogelijk in het Grand Café of in uw privéruimte!

Kloosterhoeve
Bij de Kloosterhoeve heeft u de keuze uit een halve dag óf een hele dag vergaderen. Zo kunt u gebruik maken van onbeperkt koffie, thee, water, mintjes, snoepjes en zoetigheden op tafel. Krijgt u in de middag een heerlijke broodjeslunch inclusief glas soep, kroket, melk, karnemelk en jus d’orange geserveerd én kunt u de gehele dag gebruik maken van hun frisdrankaanbod. Tevens kunt u uw vergaderarrangement aanvullen met een gezonde smoothie, petit glacé of zelfs een borrel & bite of compleet drie-gangen keuzemenu.
De Kloosterhoeve stelt dit graag in overleg met u samen!

Op zoek naar nog meer culinaire locaties?
Neem dan ook even een kijkje bij KameryckMeetINofficede Markies of Van Rossum.

Website: www.beleefwoerden.com