Utrecht Region vertegenwoordigd op EventSummit

31 januari 2019 is het zover: EventSummit vindt plaats in Ahoy Rotterdam. Het belooft weer een inspirerende dag te worden vol goede gesprekken, interessante sprekers en workshops om je congres of evenement naar een hoger level te brengen!

Maak het verschil
‘Maak het Verschil’ is dit jaar het overkoepelende thema van EventSummit. Dat zie je terug in de inspirerende lijst met 35 sprekers van die dag. Ook op de beursvloer kun je je evenementenhart ophalen met een breed aanbod van maar liefst 600 exposanten. Verwacht veel innovatieve bedrijven, ZZP´ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar uiteraard ook de gevestigde namen. Op het gebied van food maakt EventSummit het verschil door met de 15 geselecteerde food trucks geheel voor vegetarisch te kiezen. De doelstelling is zo min mogelijk food waste.

Utrechtstraat met 35 stands
Ook dit jaar is er weer een Utrechtstraat aanwezig, die met 35 stands zelfs de grootste straat van de beurs is. Daar zullen Monique en Liza van het Utrecht Convention Bureau je graag verwelkomen en alles vertellen over Utrecht stad en regio en aan de hand van wat je zoekt suggesties doen voor passende locaties.

Ben je benieuwd hoe breed vertegenwoordigd Utrecht stad en regio dit jaar is op EventSummit? Bekijk de deelnemers:

Woerden:Kasteel Woerden, Boerderij de Boerinn, Hofclub Werken&Vergaderen, De Blauwe Meije, Kameryk en MeetINoffice.

Amersfoort:Flint, De Wagenwerkplaats, Dierenpark Amersfoort en Mariënhof Amersfoort

Vanuit het gebied de Heuvelrug:Kontakt der Kontinenten, Hotel Theater Figi, Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, KNVB Campus, Nationaal Militair Museum, Hotel Ernst Sillem Hoeve, Hotel Bergse Bossen,Swijnenburg | Meet&Celebrate, Hilton Soestduinen, Antropia en Postillion Hotels.

Vanuit de overige regio’s:MindCenter Vianen, Beursfabriek, NBC Congrescentrum, Green Village, Carlton President en Restaurant Vroeg.

Utrecht:Grand Hotel Karel V, de Utrechter Stadsbrasserie, TivoliVredenburg, Mr. FINCH, Muntgebouw Utrecht en het Spoorwegmuseum.

We kijken er naar uit jullie te zien op 31 januari in de Utrechtstraat! Je kunt je hier aanmelden. Kijk voor meer informatie op www.eventsummit.nl