Utrecht Region aanwezig op EventSummit 2021

Op 20 mei vindt in de Jaarbeurs de dertiende editie plaats van EventSummit 2021. The Back to Live Edition! Dit is het grootste eendaagse evenement voor de gehele evenementenindustrie. Als Fieldlab testevenement, is het deze editie weer mogelijk om elkaar live te ontmoeten. Utrecht Region is ook dit jaar vertegenwoordigd, met een Utrecht straat van 19 stands.

EventSummit staat deze dertiende editie geheel in het teken van Back to live. Gezien er wordt voorspeld dat we vanaf de zomer het ‘gewone’ leven weer op kunnen pakken, wordt het hoog tijd om elkaar weer live te ontmoeten. Dit jaar komen 250 exposanten en 2.500 bezoekers samen. Ook staan er verschillende seminars en netwerkborrels op het programma. Het belooft weer zoals vanouds een inspirerende dag te worden waar iedere eventprofessional bij aanwezig wil zijn!

Op de beursvloer kunt u uw evenementenhart ophalen. Verwacht veel innovatieve bedrijven, ZZP´ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar uiteraard ook de gevestigde namen. Op twee podia kunt u genieten van diverse sprekers en op het Fun Square staan leuke activiteiten op het programma.

Utrecht Straat met 19 stands

Ook dit jaar is er weer een Utrecht Straat aanwezig. Hier zal het team van het Utrecht Convention Bureau u graag verwelkomen en u alles vertellen over Utrecht stad en regio. Aan de hand van uw eventuele wensen, geeft dit team u ook suggesties voor passende locaties.  

Nieuwsgierig geworden wie er allemaal te vinden zijn in de Utrecht Straat? Bekijk hieronder de deelnemers:

Utrecht Convention Bureau, WagenwerkplaatsNBC CongrescentrumGreen VillageTheater FigiSpoorwegmuseumCarlton PresidentDoornburgh/ SoestdijkKameryckTivoli VredenburgEenhoorn AmersfoortKontakt der KontinentenSwijnenburgAVEXDe WoonindustrieRBT HeuvelrugKasteel WoerdenCrowne Plaza UtrechtPostillion Hotels.

We kijken er naar uit u te ontmoeten op 20 mei in de Utrecht Straat! U kunt zich hier aanmelden. Kijk voor meer informatie op www.eventsummit.nl