Hotel Bergse Bossen in Driebergen heeft nieuwe eigenaar

Nieuwe eigenaar Hotel Bergse Bossen

Per 18 november 2019 is Hotel Bergse Bossen in Driebergen overgegaan in nieuwe handen. De nieuwe eigenaar is Fine Hotels & Suites, een kleinschalige keten met tot nu toe 3 sfeervolle boetiekhotels in mooie stadsvilla’s in Den Haag, Schiedam en Delft en het schitterende oude, Rijksmonumentale Arsenaal in het centrum van Delft dat momenteel wordt omgetoverd tot hotel en vergaderlocatie. Bij de inlijving van Bergse Bossen bij Fine Hotels and Suites verandert ook de naam. Bergse Bossen zal vanaf heden verdergaan onder de naam Buitenplaats De Bergse Bossen. Uiteraard zullen alle overeenkomsten en offertes 1 op 1 worden overgenomen en worden gerespecteerd.

Een unieke geschiedenis

Bergse Bossen begon na de Tweede Wereldoorlog als vakantiecentrum “Ons Centrum” voor de leden van de vakbond CNV. Om wat extra inkomsten te genereren, startte het CNV met het verhuren van ruimtes. Maar het tij voor de tot dan succesvolle vakbonden begon te keren, waardoor het CNV het roer om moest gooien. De naam veranderde in “Hotel Bergse Bossen” en in 2001 werd Roberto Mascini aangesteld als directeur om het hotel rendabel te maken.

Verandering met resultaat

Onder leiding van Roberto werd het CNV centrum winstgevend en na vier jaar in dienst van het CNV gewerkt te hebben, kon Roberto in 2005 het hotel overnemen van de vakbond. In de loop der jaren heeft Bergse Bossen een metamorfose ondergaan. Er zijn zalen bijgebouwd, het restaurant en de Lounge zijn vernieuwd en de tuin, terrassen en binnentuin zijn opnieuw aangelegd. Met als resultaat een moderne, stijlvolle en sfeervolle locatie.

In 2011 kwam Yvette Boellaard van Tuyl, Roberto’s partner, het bedrijf versterken. Als marketing communicatie expert, voormalig verantwoordelijke voor Business Development en Publieksevenementen bij Jaarbeurs Utrecht én eigenaar van een evenementenorganisatiebureau heeft Yvette  zich ingezet voor de marktverbreding bij Hotel Bergse Bossen. Zo bouwden zij met hun medewerkers een organisatie die zowel de zakelijke als de particuliere markt kan bedienen en daarnaast zeer geschikt is als evenementenlocatie.

Enorm bedankt!

Voormalige eigenaren Roberto Mascini en Yvette Boellaard van Tuyl:

“Wij willen via deze weg alle gasten die de afgelopen decennia hun weg naar Bergse Bossen hebben gevonden enorm bedanken dat zij voor Bergse Bossen kozen en voor de gezelligheid die ze meebrachten. Onze relaties bedanken we hartelijk voor het vertrouwen dat zij in ons stelden en voor de prettige samenwerking. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Bergse Bossen in goede handen is bij Fine Hotels and Suites en wensen de nieuwe eigenaren een heel mooie en succesvolle toekomst met dit fantastische bedrijf!”