In de regio

Dankzij haar centrale ligging en het hoge opleidingsniveau van de inwoners, heeft de provincie Utrecht een sterke positie als topregio voor het (internationale) bedrijfsleven. Vanwege vooruitstrevende initiatieven op het gebied van onder andere life sciences & health, duurzaamheid, technologie en gaming is Utrecht twee maal op rij door de Europese Commissie uitgeroepen tot de meest concurrerende regio van Europa. Daarmee laat de regio Utrecht onder andere Amsterdam, Londen en Parijs achter zich.

Gevarieerd aanbod aan hotels, locaties en buitenplaatsen
Utrecht regio biedt een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod aan hotels en locaties voor het organiseren van (kennis)evenementen. Van het moderne Postillion Hotel Utrecht Bunnik tot het monumentale Slot Zeist, het sprookjesachtige Kasteel Kerckebosch en het prachtig gelegen Conferentiehotel Woudschoten: de mogelijkheden zijn eindeloos. In de directe omgeving liggen bovendien veel buitenplaatsen, monumenten en erfgoedlocaties zoals Paleis Soestdijk, Buitenplaats Amerongen en de Pyramide van Austerlitz.

Passende congreslocatie in Utrecht Region
Het Utrecht Convention Bureau kan u adviseren bij de keuze van een passende locatie of bij de organisatie van een pre of post conference tour, zodat deelnemers alles uit hun bezoek aan Nederland kunnen halen. Wij werken hierbij nauw samen met Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei, Amersfoort Convention Bureau en Ontmoet Woerden.