Gardens Business Centre Oudlaen


Gardens Business Centre Oudlaen
Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van uw professionele training, corporate vergadering of (verenigings)congres. Deze centrale locatie in hartje Utrecht biedt u fris zakelijke vergaderzalen in alle soorten en maten. Ons gastvrije team denkt graag met u mee en richt de zalen naar uw persoonlijke voorkeuren in. Wij verzekeren u van de beste audiovisuele ondersteuning in elke ruimte, met beamer, flipover en automatisch projectiescherm. Diverse ruimtes beschikken bovendien over breakout mogelijkheden, zodat u ze volledig naar uw voorkeuren kunt aanpassen. Naast de indeling en het meubilair van de ruimte, voegen wij ook graag de branding van uw bedrijf toe. Denk aan een logo of huisstijl, zodat uw bijeenkomst geheel in stijl plaatsvindt Vanuit ons eigen restaurant verzorgen onze koks luxe gerechten voor uw bijeenkomst. Vers, gezond en lekker. Gardens Business Centre Oudlaen is al jaren een zeer gewilde locatie voor opleidingsinstituten om professionele trainingen te faciliteren. Door onze expertise hebben wij alle middelen in huis om uw dag- of avondcursus te organiseren, maar ook een bijeenkomst of congres.

Centrale locatie voor trainingen, vergaderingen en congressen
Gardens Business Centre Oudlaen is uitstekend te bereiken door de centrale ligging, nabij de A27 en minder dan 10 minuten van Utrecht Centraal. Uw gasten parkeren gratis in de dubbele garage onder het gebouw, met meer dan 200 parkeerplaatsen.

Al uw bijeenkomsten op 1,5 meter bij Oudlaen
De zalen van Gardens Business Centre Oudlaen zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dat betekent dat uw trainingen, vergaderingen en evenementen ook in coronatijd door kunnen gaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast biedt Oudlaen de mogelijkheid om een webinar, vergadering of event op afstand te organiseren. Daarbij is een deel van de gasten live aanwezig en beleven de overige genodigden het evenement thuis.

-----------------------------
USP’s:
Eigentijds zakelijk centrum voor trainingen, vergaderingen en congressen.
15 vergaderzalen van 18m2 tot 150m2.
Tot 110 personen in theater opstelling.
Uitstekende bereikbaarheid, dicht bij het centrum van Utrecht en nabij de A27.
Parkeergarage onder het gebouw met gratis parkeerplaatsen.

T. 030 202 7327
E. oudlaen@gardensbusinesscentres.nl
W. www.gardensbusinesscentres.nl

Kenmerken

Capaciteit

  • Maximale groepsgrootte: 125
  • Capaciteit grootste zaal: 125
  • Capaciteit in receptie opstelling: 125
  • Capaciteit zittend diner: 46
  • Capaciteit in cabaret opstelling: 75
  • Capaciteit in theater opstelling: 110
  • Capaciteit in U-vorm: 40
  • Capaciteit in school opstelling: 50
  • Aantal zalen: 15

Reviews

Terug naar overzicht