Domtoren


Hét symbool van Utrecht is natuurlijk de ruim 600 jaar oude Domtoren: de hoogste kerktoren van Nederland. Het is dé locatie in het hart van Utrecht waar je je even weg waant van de dagelijkse afleidingen, waar service en gastvrijheid bovenaan staan en waar je geïnspireerd raakt door de historie en energie van deze eeuwenoude plek.

Twee unieke en inspirerende zalen

In hét icoon van Utrecht sfeervol vergaderen, ontspannen dineren of onvergetelijk toosten. De Domtoren heeft bijzondere ruimtes voor een receptie, congres, workshop, diner of vergadering beschikbaar. Voor een gezelschap tot en met 22 personen kunt u gebruik maken van de Van Heukelomzaal. De Michaëlskapel biedt ruimte aan maximaal 110 personen. Door  van beide ruimtes én het Ontvangstgebouw gebruik te maken kunnen tot 150 genodigden worden ontvangen.

Van Heukelomzaal

Deze ruimte, in de door het Amsterdamse School geïnspireerde Ontvangstgebouw van de Domtoren, is een verstopt pareltje in Utrecht en perfect voor een kleine bijeenkomst buiten kantoor. De Van Heukelomzaal en het karakteristieke meubilair zijn ontworpen door architect George Willem van Heukelom en biedt ruimte aan maximaal 12 personen (in carré-opstelling), 14 personen (in blokopstelling) of 22 personen (in theateropstelling). Tijdens de bijeenkomst wordt onbeperkt biologische koffie, thee, water en wat lekker geserveerd. Voor de nodige energie kunnen we op aanvraag ontbijt, lunch of diner verzorgen. Onze medewerkers nemen u tijdens uw ontvangst alle zorg uit handen.

Michaëlskapel 
Op elf meter hoogte ligt de monumentale Michaëlskapel, ooit de privékapel van de bisschop van Utrecht. Tegenwoordig wordt deze ruimte onder andere gebruikt voor zakelijke ontvangsten, zoals diners (zittend, maximaal 72 personen), workshops (theateropstelling, maximaal 80 personen) of recepties (statafels, maximaal 110 personen). De Michaëlskapel is van alle moderne gemakken voorzien, met mogelijkheden voor een beamer en scherm, wifi en geluidsinstallatie met microfoon. Vanzelfsprekend kunnen zowel de kapel als het Ontvangstgebouw volledig worden verwarmd.

Informatie, maatwerk en reserveringen

Naast de standaard arrangementen biedt de Domtoren diverse andere mogelijkheden. Wat dacht u van een gezellige borrel na afloop van uw bijeenkomst of een Domtorentje bij uw koffie? Als extraatje de benen strekken met een rondleiding in de Domtoren voor de nodige frisse lucht, hernieuwde creativiteit en beweging? Dat kan zeker! Heeft u zelf al ideeën? We denken graag met u mee en maken zo uw ontvangst op maat. Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met de afdeling Evenementen & Locatieverhuur Domtoren (telefoon: 030-2360022 en e-mail: domtorenverhuur@utrechtmarketing.nl).

Kenmerken

Capaciteit

  • Aantal zalen: 2

Ligging

  • In het centrumJa

Reviews

Terug naar overzicht