Domtoren


Het symbool van Utrecht is natuurlijk de ruim 600 jaar oude Domtoren: de hoogste kerktoren van Nederland.

Twee prachtige zalen

De Domtoren heeft 2 prachtige zalen voor uw evenement, congres of vergadering. U kunt hierbij kiezen tussen de Van Heukelomzaal, de Michaëlskapel of een combinatie van beide. Door gebruik te maken van de Van Heukelomzaal, het trappenhuis van het Ontvangstgebouw en de Michaëlskapel kunt u in totaal 150 ontvangen.

Van Heukelomzaal 
Op de eerste verdieping van het monumentale Ontvangstgebouw van de Domtoren bevindt zich de Van Heukelomzaal in de stijl van de Amsterdamse School. De zaal en het karakteristieke meubilair zijn ontworpen door architect George Willem van Heukelom.

De zaal is standaard voorzien van een beamer, scherm, Wifi, DVD-speler en flipover. De prijs per persoon is inclusief onbeperkt gebruik van koffie en biologische Lévelt thee, water, Wilhelmina pepermuntjes en koekjes. Daarnaast liggen er altijd voldoende pennen voor u klaar. Indien gewenst en beschikbaar, kunt u tussendoor of na afloop kosteloos de zinnen verzetten tijdens een Domtoren rondleiding.

Bekijk hier de plattegrond met de mogelijkheden met betrekking tot capaciteit.

Michaëlskapel 
Op elf meter hoogte ligt de monumentale Michaëlskapel, ooit de privé-kapel van de bisschop van Utrecht. U kunt hier in een unieke omgeving uw buffet, receptie of zakelijke ontvangst laten plaatsvinden. De Michaëlskapel is van alle moderne gemakken voorzien, met extra mogelijkheden voor een beamer en scherm, Wifi en geluidsinstallatie met microfoon. De kapel en het Ontvangstgebouw kunnen volledig verwarmd worden.

N.B. De Michaëlskapel ligt op 11 meter hoogte: er dienen daarom 59 traptreden beklommen te
worden tot de kapel. Er is geen lift aanwezig.

Bekijk hier de plattegrond met de mogelijkheden met betrekking tot capaciteit.

Informatie en reserveringen
Naast de standaard arrangementen biedt de Domtoren diverse andere mogelijkheden. Wat dacht u van een gezellige borrel na afloop van uw bijeenkomst of een Domtorentje bij uw koffie? Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met de afdeling Evenementen & Locatieverhuur Domtoren

Kenmerken

Capaciteit

  • Aantal zalen: 2

Ligging

  • In het centrumJa

Reviews

Terug naar overzicht