De Landgoederij


Op een groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik, onder de rook van Utrecht, vindt u De Landgoederij. Een unieke en bijzondere evenementenlocatie gevestigd in een oude, recent gerenoveerde boerderij op slechts enkele minuten van Utrecht. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven. Het naastgelegen Kasteel Cammingha is een prachtig kasteel dat dateert uit 1395. Het kasteel heeft drie prachtige zalen voor een vergadering, presentatie of private dinner en twee sfeervolle kamers voor breakout sessies. Daarnaast heeft Kasteel Cammingha terrassen grenzend aan het water.

Dé evenementenlocatie in de omgeving Utrecht
De Landgoederij beschikt over vijf sfeervolle zalen. U kunt alle zalen met elkaar combineren of juist los van elkaar gebruiken. Dit maakt De Landgoederij geschikt voor zowel grote als kleine evenementen. Voor evenementen van 50 tot wel 1000 gasten is De Landgoederij dé evenementenlocatie in de omgeving Utrecht!

De Deel
De Deel is een mooie, ruime zaal met boerderijbalken en een open haard. Een zaal die uniek is in haar soort; authentieke sfeer met een moderne inrichting, een sfeervolle ruimte en openslaande deuren naar een groot terras. De ruimte is geschikt voor een feestavond tot 350 personen, een congres en diner. De Deel heeft een gedeeltelijk overdekt terras van 400 m2, een ideale ruimte dus ook bij mooi weer. Tevens beschikt deze zaal over een basis geluidsset en een vaste bar.

De Tapperij
De Tapperij is stoer en industrieel. De ruimte leent zich goed voor zakelijke bijeenkomsten en personeelsfeesten tot 175 personen. De Tapperij beschikt over een eigen toiletruimte, bar en geluidsset.

De Hooiberg
Deze sfeervolle ruimte is te gebruiken voor een ontvangst, een sfeervol diner met 70 personen, receptie of een intiem feest met 100 personen. Ook is de ruimte perfect geschikt als vergaderlocatie. De ingebouwde open haard zorgt voor extra ambiance. Tevens beschikt De Hooiberg over een eigen bar, een geluidsset en een deels overdekt terras.

De Brink
Het centrale ontmoetingspunt van De Landgoederij is De Brink. Vanwege de ligging wordt deze ruimte vaak gebruikt in combinatie met zowel De Deel als De Tapperij. Deze zaal heeft een capaciteit voor circa 90 personen.

De Voorkamer
Deze intieme ruimte bevindt zich aan de voorzijde van het pand. De Voorkamer heeft een eigen entree waardoor deze ruimte samen met De Tapperij los van de andere zalen ingezet kan worden. In De Voorkamer kunt u terecht voor een feest of receptie met een gezelschap tot 70 personen.

Arrangementen
Op zoek naar een vergaderlocatie of evenementenlocatie in de regio Utrecht maar dan anders dan anders? Inspirerend, rustig en in een mooie groene omgeving? Naast de offertes op maat biedt De Landgoederij ook aantrekkelijke zakelijke arrangementen.

Gastvrijheid 
Bij De Landgoederij ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is. Van sales tot uitvoering, ons gastvrije team staat voor u klaar om u alle zorg uit handen te nemen! Tel daarbij de prachtige terrassen, de kasteeltuin en de prachtige groene omgeving bij op en u heeft de perfecte locatie!

Locatie
De Landgoederij ligt zeer centraal in Nederland, in Bunnik (Utrecht) en is goed bereikbaar via de A12 of met het openbaar vervoer. De Landgoederij ligt op minder dan 1,5 km. afstand van Station Bunnik. De Landgoederij beschikt over een outdoor terrein van ca. 6.000 m2. Naast de ruime parkeervoorzieningen treft u 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s aan.

Waarom kiest u voor De Landgoederij?
► Prachtige authentieke locatie
► Boerderij en kasteel op één terrein
► Gelegen aan het water in groene omgeving
► Uitstekende bereikbaarheid
► Groot eigen parkeerterrein
► Onderscheidend in service en gastvrijheid
► Gevarieerd aanbod F&B
► Uitstekende technische faciliteiten en uiteraard gratis WiFi

De Landgoederij is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG); een jonge, groeiende organisatie die gastvrijheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Kenmerken

Ligging

 • Buiten het centrumJa

TV, audio, video & Internet

 • ProjectieschermJa
 • BeamerJa

Capaciteit

 • Capaciteit zittend diner: 40
 • Capaciteit in theater opstelling: 32
 • Aantal zalen: 5
 • Capaciteit grootste zaal: 40
 • Capaciteit kleinste zaal: 9
 • Capaciteit in U-vorm: 19

Doelgroep

 • ZakelijkJa

Vervoer

 • Toelichting bereikbaarheid OV: Vanaf station Utrecht Centraal neemt u de sprinter richting Veenendaal het centrum of de sprinter richting Rhenen. U stapt uit bij station Bunnik. Vanaf hier is het ongeveer een kwartier lopen naar de Landgoederij.
 • Toelichting parkeren: Er is veel parkeergelegenheid bij vergaderlocatie de Landgoederij.

Reviews

Terug naar overzicht