Media Plaza


Explore New Visons
Overladen worden met complimenten? Optimaal rendement halen uit uw event? Met Media Plaza als locatie van uw congres of evenement zal dat zeker zo gaan. Verras uw klanten en bied hen onvergetelijke herinneringen aan een verbluffend evenement.

De omgeving heeft een groot effect op uw klanten en daarmee ook op uw doelstelling om samen te komen. Daar speelt Media Plaza op in: de ruimtes zijn zo ontworpen dat zij bijdragen aan het bedenken van innovaties, het komen tot nieuwe inzichten en het doorvoeren van veranderingen. Met Stichting Media Plaza kan zelfs inhoudelijke aanvulling worden geboden. Media Plaza prikkelt de zintuigen zodanig dat het doel van uw evenement gegarandeerd wordt bereikt!

IJzersterke combinatie voor succesvol innoveren
Jaarbeurs Utrecht en Stichting Media Plaza hebben de handen ineen geslagen en bieden met Explore New Visions een unieke succesformule voor innovatie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geeft Stichting Media Plaza u inzicht in alle mogelijkheden, kansen en valkuilen op onder andere ICT-gebied, terwijl Jaarbeurs Utrecht zorgt voor de juiste sferen en emoties tijdens het innovatieproces. Explore New Visions is een ijzersterke combinatie van inhoud en emotie en biedt u het beste om te innoveren. En wie wil dat nou niet?

Verschillende zalen

Explore New Visions is voortreffelijk vertaald in een fysieke omgeving. Het innovatieve congrescentrum Media Plaza bestaat uit 17 zalen. De adembenemende lichte Polar Room is de grootste, met een transparant dak van teflon. De foyers en sessiezalen zijn voorzien van miljoenen LEDlampjes en state-of-the-art technieken en faciliteiten. Media Plaza beschikt over catering op maat, van uitgebreide ontvangst tot exclusief diner. Jaarbeurs Utrecht beschikt over eigen techniek en biedt u op het gehele complex is gratis draadloos internet te ontvangen!

Media Plaza is een locatie waar nog lang over gesproken zal worden.

Kenmerken

Capaciteit

 • Aantal zalen: 17
 • Capaciteit in theater opstelling: 650
 • Capaciteit in U-vorm: 35
 • Maximale capaciteit: 650

Ligging

 • In het centrumJa

TV, audio, video & Internet

 • ProjectieschermJa
 • BeamerJa

Faciliteiten (Congrescentra)

 • ConferentieruimteJa

Vervoer

 • Toelichting bereikbaarheid OV: Ca. 5 minuten lopen vanaf Centraal Station Utrecht
 • Toelichting parkeren: De parkeerterreinen zijn alle dagen van de week 24 uur per dag open. Het parkeertarief bedraagt € 3,50 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 14,00 per dag (dit betreft dus 24 uur). Na 24 uur betaalt u per dag. Bij het inrijden van onze parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

  Het parkeertarief dat wordt gehanteerd voor bussen bedraagt € 42,- voor de gehele dag. Busmaatschappijen dienen zich voorafgaand te melden bij Jaarbeurs/ beursorganisatie.

Reviews

Terug naar overzicht