De HALL BurgerEI & Zakenlui


Vergaderruimte of conferentieruimte in Woerden nodig? Op zoek naar faciliteiten voor een training of cursus in Midden Nederland? De 3 centraal gelegen vergaderzalen van de HALL bieden ruimte aan groepen tot 200 personen. Onze zalen bieden de ideale omgeving voor een effectieve meeting, motiverende brainstormsessie of een grote presentatie. Het terras is dé plek om tussendoor frisse energie op te doen en je hoofd leeg te maken. De zalen beschikken over diverse faciliteiten zoals: Beamer, whiteboard, free wifi/glasvezel, flipover. De plenaire zaal beschikt hiernaast ook over 2x 60”LED schermen, geluidsinstallatie, microfoonset en LED spots, in verschillende kleuren in te stellen naar de wens van de klant voor de juiste sfeer.

Een uitgebreid ontbijt, snelle lunch, lekker diner of aangeklede borrel? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer je in één van onze Zalen een bijeenkomst organiseert.  Er zijn diverse vergaderdeals mogelijk waarin de huur van de zaal en catering zijn opgenomen.

De HALL ligt aan de rand van bedrijventerrein Middelland in Woerden, vlakbij de snelweg (afrit Woerden, A12), en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Vanaf NS-station Woerden is het ongeveer 10 minuten lopen naar De HALL.

Kenmerken

Ligging

  • Buiten het centrumJa

Capaciteit

  • Maximale groepsgrootte: 200
  • Capaciteit in cabaret opstelling: 75
  • Capaciteit in theater opstelling: 200
  • Capaciteit in U-vorm: 42
  • Capaciteit in school opstelling: 80

Reviews

Terug naar overzicht