Museum Sterrenwacht Sonnenborgh


Verscholen in het groen, op een verstilde plek aan de Maliesingel in de oude binnenstad van Utrecht, ligt Sonnenborgh. Een 16e-eeuws bastion met daar bovenop de 160 jaar oude sterrenwacht.

Sonnenborgh is een stijlvolle en verrassende locatie voor de ontvangst van uw gasten voor een vergadering, conferentie of studiedag of receptie, diner of feest. Bovendien is Sonnenborgh een gewilde trouwlocatie. Natuurlijk heeft uw gezelschap toegang tot het museum en de sterrenwacht. Gebruik van onze zalen is bovendien te combineren met een van de vele activiteiten die Sonnenborgh aanbiedt, zoals een rondleiding, planterariumvoorstelling, demonstratie van de telescopen, lezing of kinderactiviteit. 

De ambiance van Sonnenborgh geeft een extra dimensie aan uw bijeenkomst. En dat is precies onze bedoeling. Het gaat er ons om dat u straks terug kunt kijken op een in alle opzichten geslaagde ontvangst van uw gasten of collega's.
Uw bijeenkomst kan worden omlijst met een blik door de telescopen in de sterrenwacht, een reis door het heelal in ons planetarium of een rondleiding door het museum. Even de benen strekken doet u in het fraaie Zocherplantsoen langs de Utrechtse singels. 

Kenmerken

Capaciteit

  • Aantal zalen: 3

Ligging

  • In het centrumJa

Reviews

Terug naar overzicht