Down Under


Down Under is een unieke locatie vlakbij Utrecht. Gelegen aan het water met een restaurant, beachclub, vergaderzalen en een groot outdoorterrein. Down Under biedt uiteenlopende watersportmogelijkheden, een sfeervolle ambiance, diverse indoor en outdoor activiteiten, gastvrije service en een spectaculair uitzicht op de Laagravense plas voor gezelschappen tot wel 1.000 gasten.  Tijdens een personeelsfeest, vergadering, event, diner of borrel waant u zich -zomer of winter- in vakantiesferen. In 2018 is het terras van Down Under uitgeroepen tot beste terras van de provincie Utrecht.

Locatie
Down Under ligt centraal in Nederland, aan de A12 bij Houten/Nieuwegein. Naast het restaurant met groot terras, beschikt de locatie over een serre, ruime beachclub en drie vergaderzalen; Sydney, Melbourne en Brisbane.

Sydneyzaal
De grootste zaal van Down Under, geschikt voor maximaal 120 personen, met daglicht, vaste techniek en een eigen terras met zicht op het water.

Melbourne
Een van de twee kleine vergaderzalen van Down Under. De ruimte beschikt over (beperkt) daglicht en een ovale boardroom tafel geschikt voor maximaal 8 personen.

Brisbane
De mooie lichte zaal die plaats biedt aan maximaal 12 personen en heeft een eigen terras met zicht op het water.

De Melbourne en Brisbane zalen beschikken over een 55”smartboard met Touch screen, deze mag kosteloos gebruikt worden.

Strand en activiteiten
Down Under beschikt over een eigen strand, recreatieplas en een watersportpark. Een strandfeest inclusief barbecue, summerfestival, een zakelijke meeting met na afloop watersportactiviteiten, een evenement in de beachclub of een actief personeelsuitje: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergaderarrangementen
Down Under biedt haar zakelijke gasten tevens passende actieve vergaderarrangementen inclusief zaalhuur, food&beverage en gewenste ondersteuning zoals een flip-over of beamer, aangevuld met een leuke (sportieve) activiteit. 

Zomer en winter
Niet alleen in de zomer is Down Under een perfecte locatie; ook in het najaar en de winter zijn er uiteenlopende mogelijkheden voor vergaderen, feesten en bedrijfsuitjes. In de winter waan u zich bij Down Under in een sfeervolle en magisch winterlandschap.

Het salesteam van Down Under (sales@downunder) staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Capaciteit

 • Aantal zalen: 3
 • Capaciteit in receptie opstelling: 24
 • Capaciteit zittend diner: 24
 • Capaciteit in theater opstelling: 24
 • Capaciteit in cabaret opstelling: 24
 • Capaciteit in U-vorm: 24
 • Capaciteit in blokopstelling: 24
 • Capaciteit grootste zaal: 24
 • Capaciteit kleinste zaal: 4

Ligging

 • Buiten het centrumJa

Vervoer

 • Toelichting bereikbaarheid OV: Wij adviseren u via Utrecht CS te reizen. Vanaf Utrecht CS (reistijd 22 minuten): - Vanaf Utrecht Centraal Station loopt u naar Bushalte CS Centrumzijde Utrecht. - Vanuit hier neemt u bus 47* richting station Houten - U stapt uit bij de halte de Liesbosch in Houten. - U steek het kruispunt over richting de Ravesewetering. U ziet de Karwei voor u liggen. Vanaf het kruispunt is het ongeveer 4 minuten lopen naar Down Under Horeca & Recreatie. U vindt ons aan de rechterzijde net voorbij de Karwei. Vanuit station Houten NS (reistijd 27 minuten): - Vanaf station Houten neemt u bus 47* richting Nieuwegein. - U stapt uit bij de halte de Liesbosch in Houten. - U loopt een klein stukje terug naar de verkeerslichten. Links zie u de Karwei liggen. Dit is de Ravensewetering. Loop deze weg in en na de Karwei vindt u ons aan de rechterzijde. *Bus lijn 47 rijdt elk half uur en in de spits ieder kwartier. Vroegste vertrekoptie met de bus vanaf Utrecht CS: 06:08 uur Laatste vertrekoptie met de bus richting Utrecht CS: 23:55 uur

Reviews

Terug naar overzicht