Meetingmoods - Vergadercentrum


Het Vergadercentrum van Jaarbeurs Utrecht, biedt maar liefst 28 fraaie en sfeervolle vergaderzalen voor kleine en grote groepen. 

U wilt uw boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Dan zijn vergadercapaciteiten en voorzieningen alleen niet goed genoeg. Kleur, geur en smaak verbeteren onze herinnering en motivatie. Ze bepalen ook onze stemming. Of we willen leren, delen, netwerken, verkopen of creëren. De juiste 'mood' van uw congres is dan ook essentieel voor maximaal rendement. Beleef ons unieke concept meetingmoods. En breng uw bijeenkomst in de juiste stemming.

Kleur, Geur, Smaak en Geluid
Wist u dat kleuren onze herinnering en motivatie verbeteren? Of dat 75% van onze alledaagse emoties wordt beïnvloed door wat we ruiken? Bij Jaarbeurs Utrecht prikkelen we zintuigen om uw bijeenkomst kracht bij te zetten. Onze zalen beschikken over een mediaband, waarmee elke ruimte snel te voorzien is van een eigen kleur en sfeer. We adviseren u over de muziekkeuze, de ontvangst, het meubilair, het juiste eten & drinken en zelfs de temperatuur.

Moodmaker
Onze medewerkers zijn speciaal getraind om voor elke bijeenkomst de juiste mood te creëren. Deze moodmakers helpen u om uw doelstelling te bereiken. Of het nu gaat om een congres voor 1000 personen of een vergadering voor 10: hun dagelijkse ervaring met 'best practices' zorgt voor een bijeenkomst die bij uw doelstelling past.

Met 28 vergaderzalen, 4 congreszalen, 4 banquetzalen, het Beatrix Theater en de Expozaal vindt u bij ons gegarandeerd de ruimte die u nodig heeft. Voor uw vergadering, productpresentatie, galadiner of feestavond. Onze zalen zijn daarnaast uitstekend met elkaar te combineren. Een vergadering met diverse workshops in verschillende ruimten of een congres met een expositie… Wat u ook wenst, het kan allemaal.

Al onze zalen zijn standaard voorzien van comfortabele stoelen, een ingebouwde beamer, een projectiescherm en moderne beeld- en geluidsapparatuur. Ook heeft vrijwel elke zaal direct daglicht. Jaarbeurs Utrecht beschikt over eigen techniek en in-house catering, verzorgd door Jaarbeurs Catering: voor elke mood het juiste eten en drinken. En op ons gehele complex bieden we u het gebruik van draadloos Internet gratis aan!

Onze nieuwste aanwinst Media Plaza behoort eveneens tot de mogelijkheden. Recent is deze locatie uitgebreid met de adembenemende Polar en aanliggende sessiezalen (in totaal 17 ruimten). Media Plaza voegt in sfeer en omgeving de emoties toe die essentieel zijn om in een veilige en inspirerende ambiance tot transformatie of vernieuwing te komen.

Faciliteiten te over, we brengen elke bijeenkomst in de juiste ‘mood’. Zodat u eruit haalt wat erin zit! Onze moodmakers adviseren u graag.
 

Kenmerken

Capaciteit

  • Aantal zalen: 37

Ligging

  • In het centrumJa

Reviews

Terug naar overzicht