Onze diensten

Het Utrecht Convention Bureau (UCB) helpt u graag met het realiseren van uw congres of zakelijke evenement in Utrecht. Wij geven professioneel en onafhankelijk advies over marketing, promotie, eventuele subsidie mogelijkheden en bemiddelen bij bidprocedures en site-inspecties. Met veel plezier brengen wij u in contact met de juiste partijen om uw evenement tot een succes te maken. Ons partnernetwerk binnen de zakelijk-toeristische markt in de stad en de regio Utrecht bestaat uit meer dan 160 bedrijven! Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Terugblik op een succesvol symposium

“Ik kijk terug op een succesvol congres in Woudschoten Hotel & Conference Centre in Zeist. Het UCB heeft ons erg goed geholpen, bij het maken van een bidbook, het organiseren van een indrukwekkende site-inspectie en natuurlijk bij de organisatie van het congres zelf."

Prof. S. Morré (VUmc) chair van het 14e International Symposium on Human Chlamydial Infections.

Lees meer

Aanbeveling: CERME11

In februari 2019 vond het 11e Congress of the European Society of Research in Mathematics Education (CERME11) in Utrecht plaats. CERME11 is een kennisevenement met zowel een wetenschappelijk als een toegepast wetenschappelijk karakter. 

Prof. dr. Marja van den Heuvel-Panhuizen en Dr. Michiel Veldhuis delen hun ervaring rondom het organiseren van het congres.

Lees meer