Restaurant de Rechtbank


Bij De Rechtbank is vrijwel alles mogelijk. Wist je dat we zelfs vergaderzalen en een grote feestzaal hebben? Ons creatieve events team heeft ruime ervaring met het organiseren van de beste vergaderingen en events en zet die ervaring graag in voor jouw gelegenheid!

Van ontmoetingsplek voor rechters en veroordeelden tot het beste terras van Utrecht; 
De Rechtbank is al decennia lang spraakmakend. Tegenwoordig kun je geen veroordeling meer bij ons verwachten.

Wel mag je van ons verwachten dat we je in de watten leggen, van een uitgebreid ontbijtbuffet en relaxte lunch tot een diner met onze ‘signature dish’ risotto uit de Grana Padano.

Misschien kende je ons al, omdat je ooit een foutje maakte en het hier aan de rechter mocht uitleggen, of omdat je onze heerlijke risotto uit de Parmezaan bent komen proeven. Wat zeker is, is dat ons pand al eeuwen een begrip in Utrecht is.

Van Benedictijner klooster in 1054 tot gerechtsgebouw na de reformatie, de huidige Rechtbank ademt Utrechtse geschiedenis. We hebben het gebouw dan ook met zorg gerenoveerd om al onze gasten te laten genieten van heerlijke momenten op een unieke plek. Of je komt voor onze bekende risotto, een heerlijke cappuccino of een overnachting in ons Court Hotel, wij leggen je graag in de watten.

Naast dagelijks ontbijt, lunch en diner organiseren we ook de leukste events! Wist je dat we zelfs vergaderzalen en een feestzaal hebben? Onze creatieve collega’s vinden niets te gek, en denken graag met je mee over jouw gelegenheid.

Kenmerken

Doelgroep

  • ZakelijkJa

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: Vanaf het Utrecht Centraal neemt u lijn 2, een voor Utrechtse begrippen klein busje, die u langs enkele leuke plekken in Utrecht voert, uiteindelijk stapt u voor De Rechtbank uit!
  • Toelichting parkeren: Wij beschikken niet over eigen parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarage is P Springweg, Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht.

Reviews

Terug naar overzicht