Restaurant Wilhelminapark


Met veel bewondering genieten wij elke dag weer van dit prachtige stukje Utrecht. Een park en pand vol historie, waar arbeiders vroeger voor een lichte onthaasting naar toe kwamen. Wij willen dit graag met u delen.

Toegankelijkheid, een vriendelijke balans in de prijs ten opzichte van de kwaliteit en informele correcte service zijn begrippen voor ons restaurant. Of u nu komt voor de lunch, het diner, de borrel of alleen een kopje koffie, u bent altijd van harte welkom.

Klassiek Frans georiënteerd, maar geheel eigentijds, zetten wij ons dagelijks in voor kwaliteit van onze gerechten en service.

Kenmerken

Doelgroep

  • ZakelijkJa

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: Neem bus 8 richting Wilhelminapark via Utrecht Cs. en stap uit bij halte Burg. Reigerstraat, Utrecht. Vanaf hier is het nog ongeveer 4 minuten lopen.
  • Toelichting parkeren: In plaats van Wilhelminapark 65 te Utrecht kunt u het best Koningslaan 62 te Utrecht invoeren. U komt dan bij de ingang van de parkeerplaats. Mocht deze vol zijn is er altijd voldoende parkeergelegenheid rondom het park op korte loopafstand van het restaurant.

Reviews

Terug naar overzicht