Hotel Vianen ****


Banqueting
Wegens de centrale ligging in het land is Hotel Vianen uitermate geschikt voor al uw besprekingen. Tevens zijn de zalen en bijbehorende faciliteiten zeer geschikt voor onder meer het organiseren van trainingen, meerdaagse conferenties, seminars, productpresentaties en het organiseren van beurzen. Hotel Vianen biedt u 22 smaakvolle en inspirerende zalen met verschillende capaciteiten en indelingsmogelijkheden. Alle zalen worden gekenmerkt door het vele daglicht, de ruime opzet, comfortabele stoelen, airconditioning en moderne technische faciliteiten. Al deze voorzieningen zorgen ervoor dat u het maximale uit uw bijeenkomst kunt halen.

Hotel
Hotel Vianen beschikt over 200 hotelkamers. De comfortkamers zijn recent gerenoveerd en allen voorzien van een whirlpool en inloopdouche. Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Sluit uw dag af met een actieve workout in de fitnessruimte of een duik in het zwembad. Uiteraard is het ook mogelijk uw dag af te sluiten met wat ontspanning. Ontspan in ons wellness center en geniet hier van de Finse sauna’s, infrarood sauna en stoomcabine.

Kortom, Hotel Vianen is de ideale uitvalsbasis voor een zakelijk verblijf in midden Nederland. Infomeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden en speciale vergaderarrangementen die Hotel Vianen te bieden heeft, te denken aan de geheel verzorgde arrangementen inclusief luxe lunch- en/of dinerbuffet.

De medewerkers van Hotel Vianen zien uw komst met plezier tegemoet!

Kenmerken

Capaciteit

  • Aantal zalen: 22
  • Aantal kamers: 200

Ligging

  • Buiten het centrumJa

Reviews

Terug naar overzicht