WT Urban Kitchen


Bij WT Urban Kitchen vergadert u in de originele watertank van de toren, een volledig afsluitbare ruimte, met de service van een restaurant. De zaalhuur is inclusief 50 inch tv-scherm met HDMI-aansluiting, flip-over, wifi en onbeperkt koffie/thee/water. Er is een koppelstukje voor Apple producten beschikbaar.

De watertoren is ideaal om af te spreken, station Vaartsche Rijn is ca. 5 min. lopen. U kunt ook parkeren onder station Vaartsche Rijn of in de wijk zelf. De ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen, afhankelijk van de opstelling.

WT Urban Kitchen heeft de mogelijkheid voor private dining in een afsluitbare ruimte voor maximaal 40 personen. Dit kan in de vorm van een sittingdown of voor een informelere sfeer is een walking diner geschikt.

Voor groepen boven de 8 personen serveren wij een Chefs menu waarbij u de keuze hebt uit 3-, 4-, 5- of 6-gangen en uiteraard kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën/dieetwensen.

Wilt u met gezelschap lunchen op de bovenste verdieping van de watertoren bij WT Urban Kitchen dan kan dat met maximaal 40 personen. Wij serveren een 2- tot 5-gangen lunch naar uw wensen. Wij kunnen daar passende wijnen bij schenken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WT Urban Kitchen is 7 dagen per week geopend voor diner. Op vrijdag t/m zondag ook geopend voor lunch. Lunch op overige dagen, private lunch en vergaderen is op reservering mogelijk.

Reviews

Terug naar overzicht