Restaurant Vis & Meer


Restaurant VIS&MEER is sinds 2010 gevestigd in de Drieharingstraat nummer 4. Het gezelligste straatje van Utrecht tussen het Vredenburg en de Oudegracht. Van de buitenkant verwacht je het niet, maar het is een bijzondere locatie. Ooit was hier een matrassenzaak gevestigd. De eigenaren, John Elzinga en Peter Bijl de Vroe hebben die om laten bouwen tot een restaurant met een sfeer die je het gevoel geeft alsof je in het oude Marseille bent. Een lichte, hoge ruimte die ondanks de grote oppervlakte een warme uitstraling heeft. Met een wand van sloophout, betonnen vloer en veel staal heeft het interieur een industrieel karakter. De lange bar, open keuken, inrichting en warme verlichting zorgen voor een entourage waarin je een sfeervolle en gastronomische avond kunt beleven.

 

Kenmerken

Doelgroep

  • ZakelijkJa

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: Vanaf station Utrecht Centraal is het ongeveer 5 a 10 minuten lopen naar restaurant Vis & Meer. U kunt ook de bus nemen vanaf Utrecht Centraal en uitstappen bij halte Vredenburg.
  • Toelichting parkeren: Parkeren kan het beste in de parkeergarages Bijenkorf, Paardenveld, Hoog Catharijne of Springweg.

Reviews

Terug naar overzicht