Fico


Bij Fico kunt u in een afsluitbare ruimte vergaderen met de volledige service van een restaurant. De zaalhuur is inclusief 50 inch tv-scherm met HDMI-aansluiting, flip-over, wifi en onbeperkt koffie/thee/water. Er is een koppelstukje voor Apple producten beschikbaar. 
Fico is ideaal om af te spreken, het station is ca. 8 min. lopen en u kunt goedkoop en dichtbij parkeren. Daarnaast zijn het Beatrix Theater en de Jaarbeurs maar een paar minuten lopen. Parkeren is makkelijk en goedkoop op het parkeerterrein van de jaarbeurs. Wij hebben uitrijkaarten voor slechts 5 euro!

Bij Fico is de mogelijkheid voor een private dining tot maximaal 22 personen. 
Voor groepen boven de 8 personen serveren wij een Chefs menu waarbij u de keuze hebt uit 3-, 4-, 5- of 6-gangen en uiteraard kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën/dieetwensen.

Wilt u met gezelschap lunchen bij Fico dan kan dat vanaf 10 t/m 75 personen. 
Fico serveert een 2- tot 5-gangen lunch naar uw wensen. Hier kan passende wijn bij geschonken worden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Fico is dinsdag t/m zaterdag geopend voor diner. Lunch en vergaderen is op reservering mogelijk.

Kenmerken

Voorzieningen gehandicapten

  • Toelichting toegankelijkheid: U kunt buslaan 1 nemen, Utrecht Centraal Station richting Lunetten, Halte van der Goesstraat.

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: De woonwijk om het restaurant is gratis parkeren.

Doelgroep

  • ZakelijkJa

Reviews

Terug naar overzicht