Olivier Utrecht


Belgisch Biercafé Olivier Utrecht is gevestigd in voormalig schuilkerk Maria Minor, aan Achter Clarenburg.  Zoveel mogelijk elementen van de 'schuilkerk' uit 1860 zijn behouden, zoals de altaarnis, de gewelven en het orgel.  Een bijzondere plek in Utrecht met fantastische speciaalbieren die alleen ervaren kan worden door een bezoek! 

Wij beschikken over een uitgebreide bierkaart met voornamelijk bekende en minder bekende Belgische bieren. Op de wisseltap is ruimte voor bieren uit o.a. omgeving Utrecht maar bijvoorbeeld ook uit Amerika. Daarnaast tappen wij heerlijke Jupiler pintjes!

 In Belgisch Biercafé Olivier Utrecht geniet u van Belgische gerechten zoals mosselen en beenham. Om de twee weken serveren wij een wisselend drie-gangen menu passend bij het seizoen. Vanzelfsprekend geven onze medewerkers u graag een passend bier-spijs advies,

 U bemerkt het al; wij willen u een authentieke Belgische avond bezorgen, met de daarbij behorende kwaliteit en generositeit. Dagelijks geopend voor een hapje en een drankje in Belgische sferen.

 We zien u graag!

Kenmerken

Eetgelegenheid

  • Lunch: Ja
  • Diner: Ja

Doelgroep

  • ZakelijkJa

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: BBC Olivier is iets minder dan 5 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal.
  • Toelichting parkeren: U kunt vlakbij Olivier Utrecht parkeren in de parkeergarage "Rijnkade". In de parkeergarage neemt u uitgang centrum. U stapt dan de parkeergarage pal naast Olivier uit. Even naar rechts en na een paar meter vindt u Olivier aan uw rechterhand.

Reviews

Terug naar overzicht