Humphrey's


Midden in het winkelhart van deze domstad herbergt deze unieke eetgelegenheid. Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s. 

Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen menu samengesteld. Voor groepen heeft Humphrey’s een all-inclusive arrangement. Het arrangement bestaat uit een 3 gangen keuzemenu met frisdrank, bier, wijn en koffie of thee voor slechts € 42,00 per persoon.

Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met aioli. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en salade. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Naast de huiswijn schenkt Humphrey’s diverse ‘wereldse’ wijnen en zijn er ook diverse cocktails om van te genieten.

Kenmerken

Doelgroep

  • ZakelijkJa

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: Vanaf station Utrecht Centraal neemt u bus 8 richting Wilhelminapark en u stapt uit bij bushalte Janskerkhof. Vanaf hier is het nog ongeveer 3 minuten lopen naar restaurant Humphrey's.
  • Toelichting parkeren: Parkeergarages “Rijnkade” en “Springweg” zijn dichtbij het restaurant Humphrey's.

Reviews

Terug naar overzicht