Court Hotel City Centre Utrecht ****


Achter de monumentale gevel van het oude gerechtsgebouw van Utrecht schuilt een wereld van verrassend design.

Het Court Hotel City Centre Utrecht ligt in het hartje van het centrum om de hoek bij de Dom en de Oudegracht. Dit prachtige monument is compleet gerenoveerd zodat je zelf de rijke historie kunt komen proeven. Laat je verassen door combinatie van oude stijlelementen en trendy design. Het sfeervolle hotel beschikt over 27 lichte kamers waar je heerlijk kunt overnachten. De smaakvolle inrichting is alles behalve standaard te noemen. Luxe boxspringbedden, flatscreen tv, Rituals badproducten, minibar en een Senseo. Alles wat je van een hotel mag verwachten. En de volgende ochtend uitgerust genieten van een goed ontbijt.

Suite Nieuwegracht
Het hotel beschikt tevens over twee exclusieve Suites aan de Nieuwegracht, geheel privé gelegen, kamers aan de Nieuwegracht. De suites zijn gelegen in een prachtige, monumentale werfkelder welke onlangs tot hotelkamers zijn verbouwd. De kamers zijn weliswaar niet in het hoofdgebouw gelegen maar daardoor geheel privé, exclusief en zeer bijzonder! In de zomermaanden heb je een privé terras aan de Nieuwegracht, werkelijk het mooiste en meest autenthieke stukje van de Utrechtse binnenstad.

Studio Oudegracht aan de Werf
De ‘Studio Oudegracht’ is een elegante, geheel prive gelegen studio-appartement van 90m2 op 150 meter afstand van het hotel en vlak bij de Dom. 

Kenmerken

Ligging

  • In het centrumJa

Capaciteit

  • Aantal kamers: 27

Reviews

Terug naar overzicht