Mary K Hotel


Boetiek hotel Utrecht

Bij Mary K komt u niet alleen maar lekker slapen. Het hotel biedt een unieke ervaring waarin comfort en kunst perfect samensmelten. Ze zijn begonnen met een stevige bodem van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daar hebben ze flink wat huiselijke gezelligheid en verwennerij overheen gegoten. Om het geheel tenslotte af te maken met een paar toefjes eigenwijsheid. Het resultaat is een recept dat zeker het proberen waard is. Het Mary K Hotel hoopt u te verwelkomen met een stevige trek in mooie dromen en inspirerende ontmoetingen.

Unieke hotelkamers

Waarom zou een luxe hotel niet een beetje gedurfd mogen zijn? En waarom zou rock&roll niet samen kunnen gaan met deftig genieten? Het Mary K Hotel biedt 10 unieke hotelkamers van verschillende grootte en uitstraling. Een inspirerende lobbyruimte waar u heerlijk kunt ontbijten, een boekje kunt lezen of gewoon kunt relaxen onder het genot van een drankje. 

Het interieur van het Mary K Hotel is samen met verschillende Utrechtse kunstenaars vormgegeven. Samen met de historische bezienswaardigheden en de culturele evenementen die de stad te bieden heeft en de lokale producten die wij serveren, zal uw verblijf u helemaal onderdompelen in ‘Utrecht’. Deze stad zal u voor altijd in uw hart sluiten.

Oude gracht Utrecht

Het hotel is gevestigd in een 18de eeuws monumentaal grachtenpand aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. De transformatie van dit oude grachtenpand naar een luxe arthotel was een grote klus. Tijdens de renovatie kozen we onze materialen zorgvuldig. Wij vinden het erg belangrijk om zo min mogelijk afval te produceren en zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken. Ook betreffende de inrichting en de latere bedrijfsvoering werken wij vanuit de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van tweedehands meubels en materialen, het reduceren van het gebruik van water en elektriciteit, het serveren van waar mogelijk biologische en streekproducten, het milieubewust maken van personeel en gasten. Door de monumentale status van het pand kregen we te maken met bepaalde restricties. Hierdoor hebben we geen lift kunnen plaatsen.

Hoewel Mary K het comfort biedt van een luxe hotel, hopen we een ontspannen en persoonlijke sfeer te creëren. Alsof u bij uw favoriete tante logeert. In een goed georganiseerd comfortabel huishouden. We hopen dat deze bijzondere plek midden in de stad, uw verblijf in Utrecht onvergetelijk zal maken.

Kenmerken

Ligging

  • In het centrumJa

Doelgroep

  • ZakelijkJa

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: Het Mary K Hotel is op loopafstand van het station Utrecht Centraal.
  • Toelichting parkeren: 1. U kunt parkeren bij parkeergarage Paardenveld die zich op ongeveer 5 minuten lopen van het hotel bevindt. ( €26 per 24 uur).Paardenveld: http://www.paardenveld.nl/

    2. U kunt ook op straat in ‘de vogelenbuurt’ vlakbij het hotel parkeren.

    Tarieven zijn: € 3,36 per uur, ma t/m za 09.00-23.00 uur en voor €23,38 voor een dagkaart van 09:00-23:00 uur. Zondag gratis parkeren.

    3. De goedkoopste optie is P+R net buiten het centrum: U parkeert voor €5,00 per dag inclusief openbaar vervoer naar uw bestemming in het centrum. Welke P+R op uw route ligt kunt u vinden op de volgende website door uw vertrekpunt in te vullen. http://www.slimutrechtin.nl

Reviews

Terug naar overzicht