ZIMIHC theater Wittevrouwen


Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw (kleinschalige) zakelijke evenement?

ZIMIHC theater Wittevrouwen kan voor u de ideale locatie zijn! Dit authentieke gebouw, dat jaren geleden leerlingen van de MULO huisvestte, is nu voorzien van een goed geoutilleerde intieme theaterzaal en biedt daarnaast vergader- en oefenruimtes onder hetzelfde dak. Tevens is er een gezellige foyer waar kleine optredens, recepties, bescheiden lunches en dergelijke plaats kunnen vinden. Er zijn diverse parkeergarages in de buurt (o.a. Griftpark) en vanaf station Hoog Catharijne vertrekken diverse bussen die praktisch om de hoek van het gebouw stoppen.

ZIMIHC theater Wittevrouwen huren?

Dat kan! ZIMIHC theater Wittevrouwen heeft een intieme, geoutilleerde theaterzaal geschikt voor maximaal 80 personen met een gezellige foyer inclusief bar. Ook beschikt de locatie over 5 vergader- oefenruimtes die elk een oppervlakte hebben van 49 m2. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage (Griftpark) en in de straat zijn beperkte (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig. De bussen stoppen op loopafstand.

Evenementen en congressen

ZIMIHC theater Wittevrouwen is geschikt voor het organiseren van (kleinschalige) zakelijke en culturele evenementen en congressen.

Catering

ZIMIHC Wittevrouwen heeft een gezellige bar van waaruit dranken geschonken kunnen worden. Wij kunnen ook catering voor u verzorgen, maar ook eigen ideeën zijn mogelijk.

De voordelen van ZIMIHC theater Wittevrouwen:

  • Intieme theaterzaal voor zakelijke en culturele evenementen
  • Goede technische voorzieningen (licht, geluid, beamer, etc.)
  • Ruimtes zijn flexibel in te richten
  • Goede wifi aanwezig
  • Geschikt voor 5 – 250 personen
  • De bus stopt op loopafstand

Meer informatie

Neem voor informatie en het reserveren van ruimtes vrijblijvend contact op met Pete Barnes: verhuur.wittevrouwen@zimihc.nl.

Kom langs bij ZIMIHC Wittevrouwen!

Kenmerken

Ligging

  • In het centrumJa

Capaciteit

  • Maximale groepsgrootte: 250

Reviews

Terug naar overzicht