Park Plaza Utrecht ****


Het vier-sterren Park Plaza Utrecht ligt op vijf minuten lopen van het pittoreske centrum van Utrecht met haar kleine grachten, fascinerende winkels en ouderwetse cafés. 

Park Plaza Utrecht biedt 120 ruime kamers, waaronder Superior en geheel gerenoveerde Executive kamers. Alle gerenoveerde Executive kamers zijn geïnsprieerd op de 'manifesten van De Stijl', een van de beroemdste Nederlandse kunststromingen. Het werk van Mondriaan en Rietveld is terug te zien in het gebruik van geometrische lijnen en vormen in primaire kleuren. De kamers beschikken allemaal over airconditioning, natuurlijk daglicht, gratis Wi-Fi, een minibar, kluis en koffie- en theefaciliteiten. Op Executive-niveau liggen daarnaast luxe badjassen en –slippers voor de gasten klaar. De fitnessruimte van het hotel biedt een keuze aan cardio- en krachtapparaten.

De pas gerenoveerde conferentieverdieping van de locatie is ideaal voor zakelijke vergaderingen, trainingen en privé-bijeenkomsten voor maximaal 150 gasten. Het hotel beschikt over 10 volledig gerenoveerde uitgeruste (vergader)zalen met natuurlijk daglicht.  Elke zaal biedt de nieuwste audiovisuele faciliteiten aan, waaronder smart TV's en projectieschermen. Op de begane grond kan de privé-dinerruimte worden ingericht voor kleinere vergaderingen of intieme diners. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in de gehele vergaderverdieping van het hotel.

Het Restaurant van Park Plaza Utrecht biedt een gevarieerd, internationaal menu met een uitgebreide wijnlijst in een informele setting. Dit is de ultieme plek voor een ontspannen lunch of een gezellige borrel. Momenteel bevindt het restaurant zich op de 7e verdieping in de foyer, ontbijt wordt geserveerd in Plaza Suites 2 & 3. De bar is ideaal om uit te rusten en te genieten van diverse cocktails en bieren. Park Plaza Utrecht staat voor uw klaar!

Kenmerken

Cultuur

  • Reserveren:

Capaciteit

  • Aantal couverts: 0
  • Capaciteit zittend diner: 110
  • Capaciteit in cabaret opstelling: 100
  • Capaciteit in theater opstelling: 100
  • Capaciteit in U-vorm: 42
  • Capaciteit in school opstelling: 120
  • Capaciteit in blokopstelling: 42

Ligging

  • In het centrumJa

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor
Terug naar overzicht