2L De Blend


2L De Blend is een gloednieuw aparthotel in Utrecht voor expats, jonge professionals en toeristen voor een verblijf van 1 nacht tot 6 maanden. Het gebouw was vroeger het hoofdkantoor van het koffiemerk "Sara Lee / Douwe Egberts" (DE).

VERGADERRUIMTES

Skybox
Op hoog niveau vergaderen of een bedrijfsborrel in hogere sferen doe je in de Skybox!
Op de 5e verdieping, uitkijkend over Utrecht, het Amsterdam Rijnkanaal, de gele brug en natuurlijk de Douwe Egberts fabriek. Geschikt voor groepen van 10 - 50 personen

Wineroom
Vergaderen in stijl? Brainstorm in een inspirerende ruimte? Trek je terug tussen meer dan 2000 flessen wijn en neem plaats aan ‘the ovale table’.
Op zoek naar een intieme plek voor een proeverij of private dining? Verwen je gasten met een speciaal diner en een extra bijzonder wijnarrangement van Mr. Black and the White Ox. Geschikt voor max 10 personen.

BLEND Offices
Op de 5e verdieping zijn ook drie extra ruimtes beschikbaar die afzonderlijk kunnen worden gebruikt of ingezet kunnen worden voor breakout sessies vanuit een plenaire sessie in The White Ox op de begane grond.

RESTAURANT
Mr. Black and the White Ox is de hotspot van Utrecht, waar je terecht kan voor heerlijk eten en drinken. Het warme, eigenzinnige interieur en de vriendelijke bediening zorgt dat je je al snel thuis voelt bij Mr. Black and the White Ox. ‘It feels like home, away from home.’ De bar, in het midden van het restaurant, is het kloppende hart van de BLEND.
Zeven dagen in de week geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. In de zonnige maanden zijn het terras en de tuin een heerlijke plek om na een dag werken samen te komen voor lekker eten en drinken.

ONTBIJT | LUNCH | DINER
Je kunt bij Mr. Black & the White Ox gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet (continental breakfast). Vers brood, croissants, vers geperste jus d’orange, mooie boerenkazen, ambachtelijke vleeswaren uit de worstmakerij van Ferry Lempers uit Linschoten. Natuurlijk ook een kop espresso of capuccino van onze barista én elke dag een eitje van de chef.
Too late for breakfast? Don’t worry! In het restaurant staan Hollandse klassiekers op het menu, met een kosmopolitische twist.
Van ongedwongen sharing dinner tot uitgebreid 5 gangen diner, het kan allemaal! Plof neer op één van de banken met heerlijke borrelhappen, comfort food en een knappe cocktail of laat je verwennen in de urban bistro.

Kenmerken

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: Het is ongeveer 7 minuten lopen naar de bushalte en met de bus ben je met 5 minuten op Utrecht Centraal.
  • Toelichting parkeren: Voor personenauto’s van gasten is op steenworp afstand van het hotel een mooie parkeerplaats voor €15 per dag.

Reviews

Terug naar overzicht