DeFabrique Evenementenlocatie


De honderd jaar oude mengvoederfabriek waarin DeFabrique is gevestigd, is in de afgelopen jaren volledig getransformeerd tot één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in Nederland. Centraal gelegen aan de rand van Utrecht komen beleving, maatwerk en innovatie samen. Dit is DeFabrique. Spannend, Memorabel, Uniek.

 

Alle ruimte

DeFabrique bestaat uit een veelvoud aan kleine en grote ruimtes die oneindig zijn te combineren en ieder een eigen uniek karakter hebben. Neem bijvoorbeeld de Perserij met zijn twee vides en ijzeren stellage, of de Kalvermelkfabriek met originele silo’s en zes geschakelde loodsen. Het Douchelokaal is gevestigd in de voormalige douches van de fabrieksarbeiders en bevat nog steeds ‘antieke’ douchekoppen. De vroegere opslagplaats voor kokosnoten, de Copraloods, valt op door zijn enorme puntdak met houten spanten. Je zult merken dat iedere ruimte zijn eigen verhaal en charme heeft.

 

Creatieve concepten

Onze ervaring en creatieve inbreng maken van jouw evenement een onvergetelijk succes. We denken graag met je mee over het thema, de inrichting en de catering, maar ook over routing, Plan B en optimale beleving. Het is onze missie om onze gasten en opdrachtgevers telkens weer te verrassen. Ga jij de uitdaging aan?

Bereikbaarheid

DeFabrique ligt nabij rijksweg A2 aan de rand van Utrecht en op 1200 meter afstand van NS station Maarssen. De locatie beschikt over meer dan 700 eigen parkeerplaatsen en in overleg kan dit verder uitgebreid worden.

Kenmerken

Ligging

  • Buiten het centrumJa

Doelgroep

  • ZakelijkJa

Reviews

Terug naar overzicht