Studio A12


Bruisend, veelzijdig en flexibel: dat is Studio A12 in Bunnik. Studio A12 is de evenementenlocatie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Uitstekend gelegen direct langs de A12, op 5 km. afstand van Utrecht. Goed bereikbaar en met 1.200 bewaakte en op eigen terrein gelegen, gratis parkeerplaatsen. Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes voor evenementen van 150 tot 4.000 personen.

Studio A12 heeft ruim 22 jaar ervaring in het neerzetten van spectaculaire feesten en grootse evenementen voor consumenten. Studio A12 is de partner voor bedrijven en evenementenbureaus. De locatie beschikt over een ideale logistiek en is wat betreft de bereikbaarheid onovertroffen. De vier verschillende ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar, door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 4.000 gasten. Naast de thematische personeelsfeesten is Studio A12 ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, productpresentatie, beurs of relatiedag. Van het leveren van een lege studio tot aan het volledig uit handen nemen van uw perfect georganiseerde event. Alles is mogelijk met en in studio A12.

Studio 1
Studio 1 is de blackbox van Studio A12 en heeft een vrije zaaloppervlakte van meer dan 850m2, een hoogte van ruim 6 meter, een groot balkon en een capaciteit van maar liefst 1.500 gasten. De mogelijkheden in Studio 1 zijn eindeloos veelzijdig en overweldigend.

Studio 2
Studio 2 staat voor sfeervol en verrassend. Een vaste DJ en LJ Booth en de uitgebreide licht- en geluidsfaciliteiten maken van Studio 2 een trendy ruimte. Door de moderne LED-verlichting kan de hele ruimte eenvoudig in de kleuren van uw bedrijf worden uitgelicht.

Studio 3
Modern, sfeervol, zakelijk en trendy: dat is Studio 3, voorzien van een unieke LED-Wall. De LED-Wall, die doorloopt over het plafond, zorgt bij ieder evenement voor een unieke lichtsensatie: bewegende beelden en bedrijfslogo’s kunnen in alle kleuren worden weergegeven.

Congres
Een congres draait in de eerste plaats om de inhoud maar Studio A12 zorgt daarbij graag voor de perfecte verpakking. Elk congres vraagt om een eigen aanpak, een zorgvuldige planning en de juiste technische faciliteiten. Het team van Studio A12 heeft de kennis in huis om het complete congres van 100 tot 900 personen voor u te organiseren. In Studio A12 organiseert u altijd een spraakmakend congres!

Beurs
Studio A12 is een uitermate geschikte locatie voor (kleinschalige) beurzen. De locatie heeft 850m2 vrije oppervlakte voor een beursvloer in Studio 1 en daarnaast drie ruimten die gebruikt kunnen worden voor lezingen of seminars voor gezelschappen van 30 tot 275 personen. Als beursorganisator bent u vrij in de keuze van leveranciers en standbouw, maar Studio A12 kan u dit uiteraard ook uit handen nemen. Daarnaast kan Studio A12 u ook ondersteuning voorafgaand aan de beurs verlenen, middels een registratiemodule en/of een gepersonaliseerde app voor uw bezoekers.

Indoor festival
Studio A12 is met ruim 22 jaar ervaring gespecialiseerd in het organiseren van (grote) indoor festivals. Studio A12 biedt de mogelijkheid om zelf een festival of een ander openbaar event te organiseren op de locatie.

Locatie
Studio A12 is uitstekend bereikbaar. Gevestigd in Midden-Nederland, op 5 km van Utrecht, direct aan de A12, op 5 min. afstand van Station Bunnik en met een eigen parkeerterrein voor 1.200 auto’s direct naast het pand. Overnachten is mogelijk in het nabijgelegen Postillion Hotel.

Waarom kiest u voor Studio A12?
► Tot in perfectie georganiseerd
► Beleving; de beleving creëren die past bij uw evenement
► Flexibel; Studio A12 denkt graag met u mee
► Uitstekende bereikbaarheid; gevestigd in Midden-Nederland
► Groot eigen parkeerterrein voor 1.200 auto’s
► Service op maat; Studio A12 is gespecialiseerd in maatwerk
► Ervaring; al ruim 22 jaar realiseert Studio A12 spraakmakende evenementen

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertaalt Studio A12 uw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Studio A12? U bent van harte welkom om de locatie te komen bekijken. Tijdens en locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!

Studio A12 is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG); een jonge, groeiende organisatie met meerdere evenementlocaties in Midden-Nederland die gastvrijheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Kenmerken

Ligging

  • Buiten het centrumJa

TV, audio, video & Internet

  • ProjectieschermJa
  • BeamerJa

Capaciteit

  • Capaciteit grootste zaal: 1500
  • Capaciteit kleinste zaal: 350
  • Maximale capaciteit: 4000

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Utrecht CS kunt u met de trein naar station Bunnik. Vanaf hier bent u lopend in vijftien minuten op de locatie.
  • Toelichting parkeren: Op het grote parkeerterrein kunt u gratis voor de deur parkeren.

Reviews

Terug naar overzicht