ZIMIHC theater Stefanus


Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw zakelijke evenement?

Dan bent u bij ZIMIHC theater Stefanus aan het juiste adres! Deze voormalige kerk is nu een uniek theater in de kleurrijke Utrechtse wijk Overvecht. We richten ons op de ontwikkeling van alle kunstvormen uit alle culturen.

Maar ons theater is meer dan alleen een plek voor uitvoeringen.

Alle ruimtes zijn voor diverse doeleinden te huur. ZIMIHC theater Stefanus beschikt over een ruime theaterzaal geschikt vanaf 100 personen die u helemaal zelf in kunt richten. De foyer is een sfeervolle overdekte patio (100m2) met een grote bar. Ook zijn er twee werkruimtes beschikbaar (22m2). Parkeren kan gratis voor de deur en de bus stopt op nog geen minuut afstand. De catering kunt u naar eigen wens (laten) verzorgen.

ZIMIHC theater Stefanus huren?

Dat kan! ZIMIHC theater Stefanus beschikt over een ruime theaterzaal geschikt vanaf 100 personen die u helemaal zelf in kunt richten. De foyer is een sfeervolle overdekte patio (100m2) met een grote bar. Ook zijn er twee werkruimtes beschikbaar (22m2). Parkeren kan gratis voor de deur en de bus stopt op nog geen minuut afstand.

Over ZIMIHC theater Stefanus

ZIMIHC theater Stefanus is een bijzonder en kleurrijke voormalige kerk in de Utrechtse wijk Overvecht. We richten ons op de ontwikkeling van alle kunstvormen uit alle culturen. Met barvrijwilligers uit de wijk, een sociaal gezicht en medewerkers die meedenken over inrichting, aankleding en catering bent u voor een persoonlijke touch aan het goede adres.

Feestelijkheden?

Onze theaterzaal is perfect voor (werk)borrels, recepties en jubilea. Er is ruimte voor het plaatsen van statafels, u kunt er dineren of een podium voor een band en een dansvloer inrichten.

Evenementen en congressen

ZIMIHC theater Stefanus is zeer geschikt voor het organiseren van zakelijke evenementen en congressen. Zoekt u een zaal die net even anders is? Deze voormalige kerk is 800m2, het plafond is 8 meter hoog en de inrichting bepaalt u helemaal zelf.

Catering

Wanneer u bij ons een ruimte huurt, dan kunnen wij samen met onze culinaire partner de kokjes de catering van a-z voor u verzorgen. Denk aan borrels en diners (buffetten) voor 15-250 personen. Achter de bar werken wij met vrijwilligers uit de wijk.

Regelt u liever zelf de catering? Dat kan. Onze professionele keuken is ook apart te huren.

De keuken huren

Onze professionele uitgeruste keuken is geschikt om in te koken voor kleine en grote groepen mensen. In de keuken kunt u met maximaal 10 mensen tegelijk koken en is daarom ook perfect voor het geven van kookworkshops en -lessen.

De voordelen van ZIMIHC theater Stefanus:

  • denkt met u mee over inrichting en catering
  • goede WiFi aanwezig
  • een professionele keuken
  • gratis voldoende parkeergelegenheid
  • de bus stopt voor de deur
  • ruimtes flexibel in te richten
  • geschikt voor 5 – 400 personen

Meer informatie

Neem voor informatie en het reserveren van ruimtes vrijblijvend contact op met Rudi Warners: verhuur.stefanus@zimihc.nl.

Tot ziens in Overvecht?

Kenmerken

Ligging

  • Buiten het centrumJa

Capaciteit

  • Maximale groepsgrootte: 400

Reviews

Terug naar overzicht