Congres- en vergaderlocaties

De keuze aan congres- en vergaderlocaties in en om Utrecht is buitengewoon groot. Van vergadering tot congres, klein of groot budget, modern of klassiek: voor alle soorten bijeenkomsten is wel iets te vinden!

Utrecht beschikt over een scala aan markante locaties. In de stad vindt u een veelheid aan kerken, musea, theaters en historische gebouwen die kunnen worden ingezet om uw bijeenkomst een bijzondere ambiance te geven. In de bosrijke omgeving vindt u bovendien schitterende buitenplaatsen, mooi gelegen congreshotels en comfortabele vergaderoorden.

Bekijk hieronder een groot aantal mogelijke congres- en vergaderlocaties in en om Utrecht. Zit uw ideale congreslocatie er niet tussen? Neem dan contact op met het Utrecht Convention Bureau. Wij helpen u graag verder!

Alle vergader- en congreslocaties

Aanbeveling: EEHNC

In februari 2019 heeft het 9th European Equine Health & Nutrition Congress plaatsgevonden in Utrecht. Dit is een 2-jaarlijks congres dat gaat over de gezondheid en de relatie van gezondheid en voeding van sportpaarden. Het EEHNC zocht twee locaties voor haar congres: één locatie met praktikumruimtes en één locatie voor het theoretische gedeelte.

Tim Maes is de organisator van het congres en vertelt hier meer over.

Lees meer