Let's meet Utrecht is hét gloednieuwe netwerkevent waar je als zakelijke eventplanner en locatie of leverancier uit de Utrechtse evenementenbranche bij wilt zijn. Ontdek de verborgen pareltjes in de stad, doe inspiratie op tijdens de plenaire sessie en breid je netwerk uit tijdens de borrel.

In een ontspannen setting in het Spoorwegmuseum presenteert Utrecht Marketing een programma waarmee je onder het genot van een hapje en drankje ontdekt wat Utrecht allemaal te bieden heeft. 

Wil je als bezoeker deelnemen aan dit event? Meld je hier aan. 
Wil je als partner deelnemen aan dit event? Meld je hier aan. 

Er zijn een beperkt aantal tickets verkrijgbaar.

 

Programma

Partnerinformatie

Wij werven de relevante doelgroep, zorgen dat je met de aan jouw gematchte eventplanners op speeddate gaat, dat je potentiële boekers ontmoet en uiteraard is de verzorging op locatie geregeld. Bovendien zorgen wij dat jullie zichtbaar zal zijn op onze website en via onze socialmediakanalen. Jullie logo zal zichtbaar zijn op de website en op locatie. Het is dus een ontzettend mooie kans om weer onder de aandacht te komen, te netwerken en er samen met verschillende Utrechtse partijen de schouders onder te zetten!

Route

Het Spoorwegmuseum is gelegen op Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht. Het Spoorwegmuseum is ontzettend goed te bereiken met het openbaar vervoer, auto en op de fiets. 

Navigatie:
Vul in: ‘Johan van Oldenbarneveltlaan 1, Utrecht’
Let op: vanaf A2 uit de richting Amsterdam niet Centrum/Jaarbeurs volgen maar via stadion Galgenwaard rijden.

Contact

Voor alle vragen kan je contact opnemen met Kris Helders letsmeetutrecht@utrechtmarketing.nl of op 06-57146715.