Woudschoten lanceert eigen nieuw platform: Onze natuur

De natuur online bij Woudschoten
Woudschoten heeft sinds kort haar eigen kennisplatform: Onze natuur.
Op het platform staan artikelen, blogs, video’s rondom diverse thema’s over Woudschoten, het landgoed, de gasten en natuurlijk haar medewerkers.

Gastgerichtheid is dé tweede natuur
Uiteraard geïnspireerd op de groene omgeving van Woudschoten, maar met name ook op de manier waarop Woudschoten haar gasten benadert: gastgericht zijn is de tweede natuur van Woudschoten.

Hans van Pelt, Directeur Woudschoten: “Om deze persoonlijke gastgerichtheid te kunnen optimaliseren is inzicht nodig in, niet alleen, de wensen en behoeften, maar zeker ook de natuurlijke drive en ervaringen van onze gasten. Wat beweegt onze gasten en wat brengt hen naar Woudschoten en hoe beleven zij de samenwerking en het verblijf?” Het is een uniek kijkje in de keuken van diverse afdelingen binnen Woudschoten, maar ook van de vele mogelijkheden die ze bieden.

Luister en bekijk hier het eerste interview met Erik, onze eigen boswachter: “mijn natuur; wanneer je jezelf snijdt, verbind je jezelf”

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden zij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Woudschoten verzorgt de rest.

Ze zijn uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg.

Meer informatie: www.woudschoten.nl/onze-natuur