Pop-up restaurant met 50 miljoen sterren

KomEten, het pop-up restaurant met 50 miljoen sterren, gaat weer open!

Het gastvrije museum en Sterrenwacht Sonnenborgh geeft Catering Oud London opnieuw de mogelijkheid u te verrassen met een driegangendiner in het monumentale Middeleeuwse bastion van Sonnenborgh. Onder het glazen dak, letterlijk onder de sterren, geniet u van een heerlijke avond met een exclusief sterrenprogramma in de Sterrenwacht!

Programma
18.30 uur – ontvangst met een aperitief
18.45 uur – welkom door Bas Nugteren, directeur Sonnenborgh
19.00 uur – aanvang driegangendiner inclusief amuse & wijnarrangement
tussen de gangen door – exclusief sterrenprogramma in de sterrenwacht
23.00 uur – einde avond

Datum, prijs en reserveren
- datum: donderdag 15 november 2018
- tijd: 18.30 – 23.00 uur
- prijs: verrassings-driegangendiner + wijnarrangement + koffie en zoetigheden + exclusief sterrenprogramma,  all-in voor €78,50 p.p.
- reserveren kan via: deze link  
- locatie: Sonnenborgh – museum & sterrenwacht, Zonnenburg 2, Utrecht
- let op: wij maken gebruik van lange tafels waar u gezellig aanschuift.

Catering Oud London is onderdeel van Oud London Hospitality, waaronder ook het gelijknamige Hotel Restaurant en een aantal restaurants toe behoren. Catering Oud London verzorgt op diverse verrassende locaties de culinaire invulling. Klassieke menu’s, Walking Dinners, een mooi buffet: Catering Oud London zorgt altijd voor een culinaire ervaring van hoog niveau. Sonnenborgh is een van de markantste gebouwen in het Utrechtse Museumkwartier. Een historische parel aan de Singel:  een 16-eeuws bastion - gebouwd door Karel V - met daarbovenop het oude KNMI en sterrenkundig instituut. Sonnenborgh is nu een museum en een publieksterrenwacht waar o.a. sterrenkijkavonden, lezingen en cursussen georganiseerd worden.