Mariënhof Amersfoort winnaar Nationale Meeting Award 2019

Mariënhof Amersfoort mag zich de winnaar noemen van de Nationale Meeting Award 2019 in de categorie Large (capaciteit tot 250 personen). Na meerdere kwalificatierondes werd gister de uitslag van de Nationale Meeting Awards bekend gemaakt in het Postillion Hotel in Amsterdam. De Mariënhof in Amersfoort mocht de award voor beste Meeting-  en Eventlocatie van Nederland in haar categorie naar huis nemen.

De Nationale Meeting Award bestaat uit meerdere selectierondes en na het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van de online survey, een uitgebreid jury-interview én een locatiebezoek, werden gister de winnaars van de Nationale Meeting Award 2019 bekendgemaakt. In totaal werden vijf prijzen in vijf categorieën uitgereikt, verdeeld op basis van capaciteit.

Pieter Aalbers en Adriaan Derksen, pandbewaarders van de Mariënhof en eigenaren van The Attention Group: ‘’Wij zijn bijzonder trots op deze locatie en ons team. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om waarde toe te voegen voor onze gasten en opdrachtgevers.  We hebben vele concepten ontwikkeld en het pand ondergaat momenteel een restauratie en restyling om de Mariënhof bestendig te maken voor de toekomst. We kunnen niet wachten tot eind deze maand de locatie weer gereed is voor evenementen en we weer dagelijks het verschil kunnen maken.’’

Over Mariënhof Amersfoort

Mariënhof Amersfoort is een stadsklooster met ruim 500 jaar geschiedenis. Met hart en ziel wordt de Mariënhof nu gebruikt als een bijzondere congres- en evenementenlocatie waar alle soorten ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Vandaag de dag komen hier oud en nieuw perfect samen en brengt het team mensen samen op een inspirerende en warme plek waar oprechte aandacht vanzelfsprekend is.

De evenementenlocatie kent 10 ruimtes, met ieder een eigen karakter en grootte. Daarnaast beschikt het klooster over een karakteristieke binnentuin en sprookjesachtige kloostertuinen. De locatie zorgt voor een rustige en groene omgeving, midden in het centrum van Amersfoort.

Vanuit de visie, de Mariënhof weer terug te geven aan de stad, zijn er ook twee horecazaken gehuisd in het pand. Wijnbar Zuster Margaux en BUUF in de Serre zorgt dat iedereen op elk moment van de dag kan genieten van dit stadsklooster.

Het is niet de eerste keer dat de evenementenlocatie in de prijzen valt. Twee jaar geleden won de Mariënhof de Dutch Wedding Award voor ‘Beste Trouwlocatie van Nederland’.

Over de Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, Meeting Review Vergaderhamers en  CLC-Vecta. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Dit jaar is de Nationale Meeting Award voor de vierde keer uitgereikt.