Linda op locatie introduceert nieuw congres

Een nieuw congres ‘voor en door locaties’

Het LOCATIECONGRES is nieuw: dit is hét jaarlijkse event voor eigenaren en medewerkers van kleinschalige en middelgrote locaties die zich richten op de zakelijke markt. Een dag die in het teken staat van kennis vergaren en inspiratie opdoen. En vooral een moment waarbij je echt contact maakt en op ongedwongen wijze ervaringen met elkaar deelt. Een congres 'voor en door locaties' en daarom exclusief voor deze doelgroep toegankelijk.

Het eerste Locatiecongres vindt plaats op maandag 3 september 2018 bij Fort de Batterijen in Nieuwegein en is een initiatief van Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie. Linda: "Voor eigenaren van kleinschalige vergaderlocaties is het fijn om eens met andere locatiehouders te sparren. Ik heb al heel wat mensen op dat vlak met elkaar verbonden. Ook voor medewerkers van middelgrote tot grote locaties is er niet echt een kennisevent specifiek gericht op de locatiebranche."

Bekroond keynotespreker Paul Rulkens vertelt over 'hoe de besten onder ons nog beter kunnen worden'.  Verder gaan de locaties in gesprek met andere locatiehouders en leren van elkaars successen en bloopers. In de middag spijkeren ze kennis bij in de kennisklas van twee keer 60 minuten en tenslotte horen ze van meetingplanners wat zij van locaties verwachten.

Het congres is voor locatiehouders of -medewerkers die willen groeien met hun locatie en beter willen worden in hun werk. En die het daarnaast leuk vinden om andere ‘soulmates‘ te ontmoeten en echt contact te maken. Het congres is volledig verzorgd met een hoog inspiratie -en verrassingsgehalte.

"Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden"

- Paul Rulkens -

Meer informatie en tickets: Het volledige programma is bekijken op de eventwebsite www.locatiecongres.nl. Er zijn slechts 120 tickets te koop en de verkoop start vandaag.