Kerstdiner, eindejaarsfeest of nieuwsjaarsborrel?

Bereid u voor op de feestdagen!
 

De Herfst is alweer in volle gang. Tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar en na te denken over de invulling rondom de feestdagen. Een kerstdiner met uw personeel, een eindejaars-borrel met uw klanten of liever een groot feest? Ga voor een originele bijeenkomst en val op, ontdek wat Woerden te bieden heeft!

De feestdagen in een sfeervol winterse decor
Vier de feestdagen bij MeetINoffice in de KAS evenementenlocatie, welke wordt omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland. De klassieke winter- en kerstdecoratie zal zorgen voor een warme sfeer. Beleef hier de Winter Parade waar uw gasten een food festival beleving ervaren! Een andere locatie waar u zich waant in de winterse sferen is het Kasteel Woerden. Vier de feestdagen met familie, vrienden of collega’s in het meer dan 600 jaar oude monument. Sfeervol verlicht en een vuurschaal met daarboven een ketel warme glühwein of chocolademelk. Beleef de Christmas Cabin bij de HALL. In het decor van een winterse boshut genieten van uw luxe kerstborrel of houd het warm tijdens de WinterBBQ. Bij Kameryck kunt u ryckelijk genieten. Twinkelende lichtjes, drijvende fakkels, op de achtergrond spelen kerstliedjes langs het wandelpad.. het Dickenskoor staat u al in traditionele kleding op te wachten. Verderop draait het varken aan het spit en staat de chef bij de Giant Smoker de heerlijkste gerechte te bereiden. Bij het kampvuur krijgt u een glaasje gluhwein of prosecco, ziet u het al voor u? Of beleef de Christmas Cabin bij de HALL. In het decor van een winterse boshut uw luxe kerstborrel.

Combineer een borrel of diner met een leuke activiteit
AnnexCinema is de Woerdense bioscoop waar u uw meeting kunt combineren met het bekijken van een film naar keuze. Beleef zo’n unieke privévoorstelling al vanaf 50 personen. Of ga voor een uniek kerstconcert bij het Klooster Woerden. Op dinsdag 18 december kunt u samen uw collega’s terecht voor een pré kerstdiner en kerstconcert. Geniet van een sharing drie-gangendiner verzorgd door de HALL. Aansluitend kunt u in het theater genieten van het concert. Een komische avond beleven? Vier uw kerstborrel bij Napkins en ga voor de Kerst Pubquiz of een leuke workshop.

De feestdagen zijn niet compleet zonder.. kerstmarkt
Een heuse privé kerstmarkt waar uw medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen, hoe leuk klinkt dat? Dit is mogelijk bij Plein7, midden in het centrum van Woerden. Liever in het groen? Vier kerst in de stal bij Boerderij de Boerinn. Op 13 en 14 december combineert u uw bijeenkomst met de Kerstmarkt op de boerderij.

Benieuwd naar nog meer originele mogelijkheden? Kijk op www.ontmoetwoerden.nl