Hotel Ernst Sillem Hoeve en het nieuwe foodconcept

Binnenkort gaat het nieuwe foodconcept van start bij Hotel Ernst Sillem Hoeve!
Vers beleving, streekproducten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers zullen hierbij centraal staan.

Er komt een open keuken met verrassende elementen in het restaurant. De koks gaan koken op steen. De beefcraft zal zorgen voor een stoere grill beleving. En de huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot, een open koelsysteem dat zorgt voor een frisse vers beleving. "Met deze manier van werken kunnen wij gerichter inspelen op de wensen van onze gasten en aansluiten bij nieuwe trends en ontwikkelingen in foodconcepten, vertelt directeur Alex Huften. Zo zijn er meer mogelijkheden voor onze groepen zoals een sharing dinner of live cooking. We willen onze gasten een culinaire beleving geven in combinatie met biologische en duurzame streekproducten. Onder leiding van de nieuwe chef-kok Ronald Hansman zal de keukenbrigade het nieuwe concept vorm gaan geven."

Het restaurant, de bar en de aangrenzende vergaderzaal worden in de plannen meegenomen en volledig gerestyled waarbij de sterke elementen van de groene omgeving worden ondersteund door het gebruik van natuurlijke materialen.

Vanwege de verbouwing is Hotel Ernst Sillem Hoeve van 21 juli t/m 19 augustus 2018 gesloten. Vanaf maandag 20 augustus kunnen zowel zakelijke groepen als particulieren gasten genieten van het nieuwe concept in het restaurant.

Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 20 vergaderzalen en 85 hotelkamers en ligt in de bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een sfeervolle, inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten voor groepen tot 175 personen. In de vergaderruimtes variërend van 12 tot 165 m2 komen de grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten samen. www.esh.nl