Frisse start van het meetingseizoen met de 24Carlton Experience Tour

Ben jij altijd op zoek naar inspiratie, vernieuwende ideeën en unieke locaties? Dan wil je dit 24-uurs event op 9 en 10 september 2019 niet missen. “Vierentwintig uur lang”?, horen wij je denken. Klopt! Maar dan wel van 12.30 tot 12.30 zodat je de ochtend voorafgaand en de middag erna nog kunt werken. En je blijft slapen in het nieuwste en sportiefste HUP hotel in Mierlo.

Tijd goed besteed
Een locatie moet je zelf ervaren voor je de juiste kunt kiezen. En we snappen heel goed dat je tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een waardevol programma dat je samen met andere meeting- en eventplanners beleeft. Over het kennisprogramma kunnen we alvast vertellen dat je praktisch wordt bijgeschoold in Utrecht, je smaakpupillen en keukenvaardigheden worden getest in Haarlem en we een serieus onderwerp aansnijden in Den Haag. De tweede dag staat volledig in het teken van topsport in de breedste zin van het woord. Als eventmanager moet je ook pieken op het juiste moment, hoe doe je dat? Aan het einde van de ochtend sluiten we af met een comedyprogramma.

Leer je branchecollega’s beter kennen
Misschien spreek je weleens andere meetingplanners op een beurs of netwerkevent, lees je waar ze mee bezig zijn op LinkedIn en tap je door hun Instastories. Maar neem je weleens echt de tijd voor een goed gesprek? We starten de 24 uur met Verbingo als ijsbreker en maken een verdiepingsslag tijdens de tour. Een soort van luchtige durf te vragen met no-nonsense antwoorden en oplossingen voor vraagstukken.

Meer informatie en aanmelden
De 24Carlton Experience Tour is gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bekijk het programma en meld je aan op de eventwebsite www.24carltonexperiencetour.nl