Over ons

Het Utrecht Convention Bureau (UCB) is onderdeel van Utrecht Marketing, voorheen Toerisme Utrecht; de samenwerkingspartner van het toeristische en zakelijk toeristische bedrijfsleven en uitvoeringspartner van de gemeente Utrecht. Per 1 januari 2017 is Toerisme Utrecht gefuseerd met Stichting Cultuurpromotie.

Als UCB richten wij ons op de zakelijk-toeristische markt, in het Engels ook wel de MICE sector (Meetings Incentives Conferences Exhibitions) genoemd. We zijn een one-stop-shop voor organisatoren van nationale én internationale vergaderingen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten en geven professioneel, kosteloos en onafhankelijk advies over de mogelijkheden die Utrecht te bieden heeft op het gebied van zakelijke evenementen. Het is immers van groot belang dat de locatie wordt gekozen die het best bij het congres past wat betreft uitstraling, capaciteit en budget. Daarnaast informeert het UCB ook over marketing & promotie, de financiële aspecten of subsidiemogelijkheden bij congressen en ondersteuning  bij bidprocedures en site-inspecties. Graag brengen we u in contact met de juiste partijen om uw evenement tot een succes te maken!

Ons team

Vacature

Lijkt het jou leuk en leerzaam om onderdeel te zijn van ons team? Bekijk dan eens onze of er openstaande vacatures zijn en stuur ons een bericht!

Bekijk vacatures