127 (2)

Let’s meet Utrecht

Let’s meet Utrecht 7 september 2022

De eerste editie van het gloednieuwe netwerkevent Let’s meet Utrecht is een feit! Het event vond plaats op 7 september 2022 in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Dit netwerkevent stond in het teken van elkaar ontmoeten. We brachten eventplanners uit het hele land samen met verschillende zakelijke locaties en leveranciers uit regio Utrecht. Door middel van speeddates in de ouderwetse treinen, kregen de eventplanners de mogelijkheid meerde locaties en leveranciers te ontmoeten. En dat alles in één dag!

Naast de speeddates ontdekte de groep de verborgen pareltjes in de stad door middel van een interactief spel van UpEvents en raakten ze geïnspireerd door een verhalenverteller die hen mentaal meenam door Utrecht. De middag eindige met een plenair programma waarin Cor Jansen (directeur- bestuurder Utrecht Marketing) en Richard Kraan (voorzitter van stichting La Vuelta Holanda) de groep vertelden waarom Utrecht dé plek is om te ontmoeten.

Na de presentatie was het tijd voor een netwerkborrel waarin iedereen de mogelijkheid kreeg om hun connecties verder uit te breiden onder het genot van een heerlijk deuntje van de band Mooi weer op Straat.

Al met al was het een geslaagd evenement. Check hier de foto’s en raak alvast geënthousiasmeerd voor volgend jaar. Zien we jou de volgende keer?

Voor alle vragen kan je contact opnemen via letsmeetutrecht@utrechtmarketing.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons cookie beleid en ons privacy statement.