Start bidprocedure

Digitaal & IT

Utrecht is de thuishaven van bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen die zich richting op IT en digitaal. U vindt er ICT partners, medische organisaties en start-ups die zich aan de hand van technologie verdiepen in innovatieve oplossingen en onderwijsinstellingen die onderzoek doen met behulp van slimme IT oplossingen.

Onderwijs digitaal en IT

Onderzoek, technologie en onderwijs

In Utrecht komen onderzoek, technologie en onderwijs samen. Het Expertisecentrum Creatieve Technologie, een initiatief van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, doet onderzoek naar technologische ontwikkelingen en hoe dit toegepast kan worden in het kunstonderwijs. Technologie kan kunst mooier en beter maken.

Universiteit digitaal en IT

De Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht houdt zich met veel verschillende vlakken van IT en digitalisering bezig. Enkele van de onderwerpen waar zij onderzoek naar doen zijn: algoritmes, applied data science, game research en kunstmatige intelligentie. Met de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties in gedachten, werken ze aan vele slimme IT en digitale oplossingen.

Meer weten?

Met onze sterke focus op de digitaal en IT branche kunnen wij als geen ander adviseren bij het organiseren van zo’n congres.

Congressen digitaal en IT

Congressen

Utrecht heeft niet alleen de wens om digitaal & IT congressen te hosten, de afgelopen jaren heeft Utrecht al meerdere congressen mogen verwelkomen

  • April 2019: de IADIS Information System conferentie
  • April 2019: the e-Society 2019 conference
  • Juli 2019: Digital Humanities Conference

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons cookie beleid en ons privacy statement.