Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs Utrecht

Meetingmoods is hét unieke vergaderconcept van Jaarbeurs Utrecht dat de zintuigen prikkelt.

Kleur, inrichting, het juiste eten & drinken, muziek en zelfs temperatuur worden ingezet voor maximaal rendement!

In de mood bij Jaarbeurs Utrecht!
Je wilt je boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Dan zijn vergadercapaciteiten en voorzieningen alleen niet goed genoeg. Kleur, geur en smaak verbeteren onze herinnering en motivatie. Ze bepalen ook onze stemming. Of we willen leren, delen, netwerken, verkopen of creëren. De juiste 'mood' van je vergadering is dan ook essentieel voor maximaal rendement. Beleef ons unieke concept meetingmoods. En breng je bijeenkomst in de juiste stemming.

Kleur, Geur, Smaak en Geluid
Wist je dat kleuren onze herinnering en motivatie verbeteren? Of dat 75% van onze alledaagse emoties wordt beïnvloed door wat we ruiken? Bij Jaarbeurs Utrecht prikkelen we zintuigen om je bijeenkomst kracht bij te zetten. Onze zalen beschikken over een mediaband, waarmee elke ruimte snel te voorzien is van een eigen kleur en sfeer. We adviseren je over de muziekkeuze, de ontvangst, het meubilair, het juiste eten & drinken en zelfs de temperatuur.

Moodmaker
Onze medewerkers zijn speciaal getraind om voor elke bijeenkomst de juiste mood te creëren. Deze moodmakers helpen je om je doelstelling te bereiken. Of het nu gaat om een congres voor 1000 personen of een vergadering voor 10: hun dagelijkse ervaring met 'best practices' zorgt voor een bijeenkomst die bij jouw doelstelling past.

Met 27 vergaderzalen, 4 congreszalen, 4 banquetzalen, het Beatrix Theater en de Expozaal vind je bij ons gegarandeerd de ruimte die je nodig hebt. Voor jouw vergadering, productpresentatie, galadiner of feestavond. Onze zalen zijn daarnaast uitstekend met elkaar te combineren. Een vergadering met diverse workshops in verschillende ruimten of een congres met een expositie… Wat je ook wenst, het kan allemaal.

Al onze zalen zijn standaard voorzien van comfortabele stoelen, een ingebouwde beamer, een projectiescherm en moderne beeld- en geluidsapparatuur. Ook heeft vrijwel elke zaal direct daglicht. Jaarbeurs Utrecht beschikt over eigen techniek en in-house catering, verzorgd door Jaarbeurs Catering: voor elke mood het juiste eten en drinken. En op ons gehele complex bieden we je het gebruik van draadloos Internet gratis aan!

Onze nieuwste aanwinst Media Plaza behoort eveneens tot de mogelijkheden. Recent is deze locatie uitgebreid met de adembenemende Polar en aanliggende sessiezalen (in totaal 17 ruimten). Media Plaza voegt in sfeer en omgeving de emoties toe die essentieel zijn om in een veilige en inspirerende ambiance tot transformatie of vernieuwing te komen.

Faciliteiten te over, we brengen elke bijeenkomst in de juiste ‘mood’. Zodat je eruit haalt wat erin zit! Onze moodmakers adviseren je graag.

Jaarbeurs Utrecht maximizes meeting potential!

Met Explore New Visions biedt Media Plaza een unieke combinatie van inhoud en emotie, voor succesvolle innovatie. Een toplocatie met absoluut WOWgevoel. Om maximaal rendement uit jouw bijeenkomst te halen.

Explore New Visons
Overladen worden met complimenten? Optimaal rendement halen uit je event? Met Media Plaza als locatie van jouw congres of evenement zal dat zeker zo gaan. Verras je klanten er ook mee. Bied hen onvergetelijke herinneringen aan een verbluffend evenement. Jouw succes is dan verzekerd!

De gekozen omgeving heeft een groot effect op je klanten en daarmee ook op jouw doelstelling om samen te komen. Daar spelen wij op in: de ruimtes zijn zo ontworpen dat zij bijdragen aan het bedenken van innovaties, het komen tot nieuwe inzichten en het doorvoeren van veranderingen. Met Stichting Media Plaza kunnen wij zelfs inhoudelijke aanvulling bieden. Media Plaza prikkelt de zintuigen zodanig dat het doel van je evenement gegarandeerd wordt bereikt!

Een ijzersterke combinatie voor succesvol innoveren
Jaarbeurs Utrecht en Stichting Media Plaza hebben de handen ineen geslagen en bieden met Explore New Visions een unieke succesformule voor innovatie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geeft Stichting Media Plaza je inzicht in alle mogelijkheden, kansen en valkuilen op o.a. ICT-gebied, terwijl Jaarbeurs Utrecht zorgt voor de juiste sferen en emoties tijdens het innovatieproces. Explore New Visions is een ijzersterke combinatie van inhoud en emotie en bied je the best of both worlds om te innoveren. En wie wil dat nou niet?

Vanuit de beleving
Het primaire gevoel van Media Plaza is vuur en ijs. Vuur staat voor geborgen, veilig en warm. IJs staat voor licht, zakelijk en ook glad: je moet heel bewust je stappen zetten. Jouw gasten worden in een veilige en warme omgeving ontvangen, met mooie ronde vormen en zachte lijnen. Gedurende de bijeenkomst zal de omgeving zich transformeren naar een frisse, heldere sfeer, met duidelijke strakke lijnen die zullen prikkelen om oplossingen en nieuwe inzichten zich te laten openbaren.

Explore New Visions is voortreffelijk vertaald in een fysieke omgeving. Het innovatieve congrescentrum Media Plaza bestaat uit zeventien zalen. De adembenemende lichte Polar Room is de grootste, met het transparante dak van teflon. Nooit eerder gedaan in Europa. De foyers en sessiezalen zijn voorzien van miljoenen LEDlampjes en state-of-the-art technieken en faciliteiten. Media Plaza beschikt over in-house catering op maat, verzorgd door Jaarbeurs Catering: van uitgebreide ontvangst tot exclusief diner. Jaarbeurs Utrecht beschikt over eigen techniek en biedt u op het gehele complex het gebruik van draadloos internet gratis aan!

Ook voor uw productpresentatie, galadiner of feestavond - onder de sterrenhemel - is Media Plaza dé locatie waar nog lang over gesproken zal worden!

Jaarbeurs Utrecht maximizes meeting potential!

 

Bekijk de mogelijkheden van de Jaarbeurs met betrekking tot zaalopstelling en capaciteit:

Kenmerken

Opstelling - U-shape
70
Opstelling - Theater
1533
Opstelling - School
175
Opstelling - Reception
700
Opstelling - Diner
450
Opstelling - Cabaret
350
Opstelling - Board Room
12
In het centrum
Ja
Bereikbaarheid OV
ja
Aantal zalen
37
Aantal personen
1533

Contactinformatie

Telefoon: 
+31 (0)30 295 55 56

Locaties

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht